anneadayiiiiiii Kızlar dün sağlık ocağına gittim hamile olabilir miyim diye baktırmaya adetim gecikti sağolsun doktor hanım her şeye baktırmış ama bir tek hcg yok acaba başka testlerde de anlaşılıyor mu var mı bi bilginiz ?
YuvarlanamayanPaanda anneadayiiiiiii idrar testi var eczaneden hemen alıp bakabilirsin erken gebelik al daha kesin sonuç verir
Cnsu11 anneadayiiiiiii bhcg sağlıkocağında gece 12 den sonra görünür ve sağlıkocağındaki barkod numarası ile googla düşer bugün gidip öğrenebilirsiniz e nabıza geç düşer
myangelson anneadayiiiiiii adetim gecikti dediğin halde yaptırmadı mi 🥴 ya da sağlık ocağına ne zaman gittin öğleden sonra ise genelde beta sonucu daha geç çıkıyormuş 1 gün falan sürüyor çıkması
mucizeolsunn anneadayiiiiiii ayy benim akıllı dotkoruma gidip hamileyim yükselecek mi kanda HCG baktırmak istiyorum ve kesin öğrenmem lazım demiştim yine de HCG baktırmayı unutmuş ertesi gün gittim ben onu unuttum diyo hamileyim dedim 10 kere nasıl unutursun bazıları böyle kafaları çok dolu olıyo sanırım ben de heyecanla beklerken şok geçirmiştim yani😀
anneadayiiiiiii YuvarlanamayanPaanda ya yaklaşık bi hafta önce yapmıştım evde ama çıkmadı bende kan vereyim en iyisi dedim de öyle verdim
YuvarlanamayanPaanda anneadayiiiiiii kaç gün geçti belki geç döllenmedir yada acile gidebilirsen 1 saatte çıkar sonuç
Miracleee anneadayiiiiiii kan verirken beta bakılacak demediniz mi. Çünkü ben hep beta baktırmak istiyorum diyorum. Bir tek ona bakıyorlar.
Hatice_123456 anneadayiiiiiii adet günümde eczaneden aldığım test negatif çıkmıştı ama geç döllenme benimki şuan siz yapsanız çıkar erken yapmışsınız ilkini
anneadayiiiiiii YuvarlanamayanPaanda adetim bi on gün falan gecikti hala olmadım herhangi bi belirtim de yok aslında sadece emin olmak için sağlık ocağına gittim gitmez olaydım
anneadayiiiiiii YuvarlanamayanPaanda acile bir kere gitmiştim daha önce polikliniğe yönlendirmişlerdi burdan almıyoruz diye
YuvarlanamayanPaanda anneadayiiiiiii 10 günde çıkması lazım normalde bence bir acile hit imkanın varsa baktır hemen çıksın sonuç
YuvarlanamayanPaanda anneadayiiiiiii o zaman erken gebelik testi al canım belki geç.döllenme o yüzden çıkmadı
anneadayiiiiiii Miracleee öyle dedim zaten ama bende anlamadım sonuçlar var çıkmış e nabız da 25 tane sonuç var ama hcg yok
anneadayiiiiiii Cnsu11 çıkmış sonuç ama dediğim gibi hcg yazmıyor yani antin kuntin bir sürü şeye baktırmış
anneadayiiiiiii adatuna geçen çarşamba yaptığımda negatifti hiç bir belirtim de olmayınca yapmadım başka test kan vereyim dedim de o da olmadı işte anlamadım
Miracleee anneadayiiiiiii allahallah çok şaşırdım. Peki bekleyen tetkik görünüyor mu. Henüz çıkamamış olabilir
anneadayiiiiiii Miracleee hayır bekleyen tetkik falan da yazmıyor gidicem birazdan bi sorucam bakalım ne diyecek doktor merak ettim doğrusu
anneadayiiiiiii Hatice_123456 hiç bir belirti yok tek belirti adetin gecikmesi o yüzden ihtimal vermediğimden tekrar baktırmadım açıkçası