Nrcndmr Burnumageliyoduslkmsn Maşallah 🌸 Evet bu ay kendim de kilo vermisim biraz kusmalarim vs olmustu , pek beslenemedim sanirim ins toparlaniriz hizlica
_nigarr24_ _Ceyda_ doktorlar çok fazla panik yatırıyor hamilelere. Tamam 37 38 haftada sezaryen mi dedi?Bekle o zamana kadar. Düşünme,düşündükçe kötüyü çağırırsın. Güzel beslen. Yumurta muz badem süt vs. protein içerikli beslen. O zaman yine ultrasona girersin kilosuna bakarsın. Eminim düzelicek
didi13 Nrcndmr Ben 20. Haftadaydın detaylı ultrasona girdik, doktor gelişiminin 19 haftayla uyumlu olduğunu geç döllenme olabileceğini 1haftanın hiç sorun olmadığını söyledi. Sizin doktorunuz neden bunu sorun gibi lanse etti anlamadım. Bence Endişelecek hiç bişey yok , sağlıklı beslenin yeter .
Nrcndmr didi13 Bu kontrolume kadar hep haftasiyla uyumlu yada öndeydi , bu defa geriye dusunce takip edelim dedi sadece aslinda , ben biraz evham yaptım sanırım 🤧😪 Saglikli beslenmeye dikkat ediyorum dediginiz gibi , cevabınız için çok tşk ederim 🧡
Betulkaraa34 Nrcndmr bence gec dollenme olmuş bende de aynisi vardi doktor eski ultrason resimlerime bakti gec dollenme olmus dedi. Onun haricinde muzlu sut ic bol bol gerçekten ise yariyor doktorum düzeltmeden once muzlu sut ic dedi 1 hafta sonra gittigim de bebek 100 gram fazla.bile gelmişti haftasina gore bimden alip icebilirsin ben oyle yaptim daha icme demisti hatta 😊 gecmis olsun diyorum size kotu dusunmeyin uzulmeyin
Nrcndmr Betulkaraa34 Tavsiyeleriniz için çok tşk ederim , dikkat edecegim. Umarım benim de oyle olur 🌸
lalezlal Nrcndmr bir hafta ileri geri büyük bir sorun değil hatta sorun değil ayrıca kilosuda az değil hiç mrk etme 24 hastalıkken benimde 630 grmdı doktorum hiç öyle bişey demedi hatta çok iyi bakmışsın dedi
Nrcndmr lalezlal Masallah , benim 25+3 de olunca bir tık az kaldı sanırım kg ama önemli değil yeter ki gelişimi sağlıkla devam etsin 😇🙏
Betusgunes Nrcndmr insAllah insAllah insAllah rica ederim Rabbim sağ salim gününde sağlıcakla kucağınıza almayı nasıp etsin inşAllah