Mustafayigitvebeytugannesi Kizlar 25 gün üçüncü bebeğimi kucağıma aldım ama kanamam daha bitmedi yoğun şekilde değilde az az günde geliyor bazen de sanki adet olmuşum gibi baya akıyor bu normal mi. Diğer iki bebeğimde böyle olmamıştı.
Tunahan_rumeysa16 Mustafayigitvebeytugannesi dikişsiz olduğu için oşabilirmi acaba bilemedim ki bilenler vardır belki burada bende 2. Oğlumu 5 ay önce kuvçcağıma aldım şuan. Yeni yeni adet görüyorum ama düzensiz iki gün geliyor sonra gelmiyor
Minnakmm-123 Mustafayigitvebeytugannesi 40 günlük lohusa sürecinde gelen kan normaldir yani bazen kesilebilir o süre içerisinde tekrardan başlayabilir,kişiden kişiye de farklılık gösterir adet gibi düşünün bazı kadin 5 gün olurken bazısı 10 gün olur mesela 40.günden sonra devam eden kanamada özür kanı kabul edilir onun için doktora gidebilirsiniz
Mustafayigitvebeytugannesi Tunahan_rumeysa16 adet değil canım benimki doğum yapalı 25 gün oldu kanama devam ediyor.
NobleMom Mustafayigitvebeytugannesi Normalde 40 gün sürüyor zaten lohusalık. Süresi herkeste ve her doğumda değişir. Bence normaldir
Miran41 Doktorunuza sorsanız daha sağlıklı ama bence şundan dolayı olabilir içerde plesenta parçaları kaldıysa kanama biriktiyse ya da
Mustafayigitvebeytugannesi Miran41 doktora gitmeye çekiniyorum daha doğrusu korkuyorum ya alttan muayene yaparsa diye. Çağırdı ama Hiç gitmedim kontrole flan. Plesenta parçası ne oluyor acaba.
Mustafayigitvebeytugannesi Tubaut Anladım canım benim diğer iki bebeğimde bu kdar uzun surmedigi için endişelendim acaba parça flan mi kaldı diye düşündüm bazen belimde zonkluyor.
Tubaut Mustafayigitvebeytugannesi geçenlerde burada okumuştum birisinin kanamaları azalmak yerine sürekli artmış onda parça kalmıştı benim doktorumda 40 gün sonra kontrole gel ama kanamaların günden güne azalarak devam etmek yerine artarsa öncesinde de gelebilirsin demişti kanamalarım uzun sürmüştü ama artmamıştı 1 ayda kesilmişti tamamen sizinde sanırım azalarak devam ediyor sıkıntı yoktur muhtemelen
Mustafayigitvebeytugannesi Tubaut NobleMom Minnakmm-123 cevaplarınız için çok teşekkür ederim hanımlar. Evet canım azalarak devam ediyor mesela bakıyorum bir gün hiç gelmiyor ama diğer gün geliyor bazen lavaboda geliyor pedime gelmiyor flan. Diğer iki dogumumda normaldi ve kanama böyle uzun surmemisti ondan sormak istedim Anladım canım.