Sevidmn Gzo hala hastanede canim üniversite hastanesine sevk ettiler detayli bakilmasi icin herseyine baktilar kan tahlilleri kalp beyin akciger allaha sukur hicbir sorun cikmadi servise alicaklar bugun yarin onu bekliyorum insallah bir an once cikar cok zor gunler geciriyorum umarkm hemen gecer. Sen nasil oldun agrilarin devam ediyor mu?
Servikal meliiisoz @Gzo myangelson myangelson Deletedmom_49 benim enfeksiyon sonucu kötü mü sizce her sahada bol epitel 6-7 eritrosit az bakteri görüldü demiş.
Deletedmom_49 Servikal valla benim o değerlere hiç bakılmadı canım hiçbir fikrim yok. Benim tek kan CRP ve WBC değerlerime bakılıyor o kadar 🤷🏻♀️
Gdmr Kızlarr sizinde karnınız arada sertleşiyor mu? bugün benim göbeğiminaltı semsert oldu sonra düzeldi baya korktum yaaaa 22+5 haftalığım :(((( iki gündür de bebeğimin hareketlerini aşağıda hissediyorum
Deletedmom_49 Gdmr normal biz serklajlıların çoğunda bu sorun var canım benim de öyle 2.serklaj sonrası aşağı indi hep aşağıda kalacak gibi çünkü rahim bir kere inince aşağı bebekte oraya alışıyor herhalde baskı yapar sürekli wc ihtiyacı hissedersin heleki bebek büyüüdükçe hem mesane baskı hem bağırsak baskı hem bebeğin baskısı hareketi Allah yardımcımız olsun yemin ederim alt taraf sertleşir ağırlaşır 😔
Servikal Gdmr biz serklajlılarda sürekli doğum pozisyonunda çok şükür dikiş denen bisey var.ayakta beş dakikadan fazla kalınca istemsiz oturmak istiyorum dikişlerim böyle patlayacak gibi oluyor
Gdmr Deletedmom_49 of of vallahi dert bitmiyor neyse bebeğim iyi olsunda ne yapayım artık doktoora gitmekten inanılmaz sıkıldımmm inşallah yukarı çıkar ya 😭😭
_Asya-2023 Deletedmom_49 yazdıklarınızın hepsi bende var 20 haftalık oldum serklaj 31 deyim bir kaç gündüz aynı bunları yaşıyorum pislolojim bozuk her doğum başlayacak gibi geliyor 😞😞5 yıl sonra ilk hamileliyim 😞😞
Deletedmom_49 Gdmr hiç sorma ben de öyle ya o kapıdan girerken ayrı stres çıkarken ayrı stres oluyorum. İnşallah yukarı çıkaaar şöyle midemize falan inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Roses44 Servikal Aynı bende öyleyim.Ayakta duramıyorum 5 dk dan fazla sanki aşağıya doğru birşey çekiyor.
Roses44 Gzo Ben 26 dayım makat geliş ti baş geliş dönmüş dedi doktor yarın perinatolojiye gidiyorum daha detaylı öğreneceğim zaten 2 gündür sanki vajinada hareket ediyor bebek.sizdede öyle oluyormu sızı ve iğne batması da anlık oluyor
Sevilayms 🥺 kızlar hıçkırıyor galiba ve bu uzunn sürüyor Bakıyorum 1-2 dakıka suruyormus normalde herkesin Ama benım bugün 2 kere ve 10 dakıkayı aşar şekilde oldu, boyle uzun uzun olması normal mi Doktoru arasam gülecek gibi gelıyo 🥹