myangelson Fatmadan ay canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun burada herkes benim için güzel dualar ediyor rabbim hepinizden razı olsun iyimi varsınız 🤍🤍 amiiin inşallah 🤲🏻
Servikal meliiisoz @Gzo myangelson myangelson Deletedmom_49 benim enfeksiyon sonucu kötü mü sizce her sahada bol epitel 6-7 eritrosit az bakteri görüldü demiş.
myangelson meliiisoz dikiş sağlamsa açılmıyor diye biliyorum ben canım bende öyle olmuştu yani dikiş sağlam olduğundan açılmadı dikiş
meliiisoz myangelson bende çok korkuyorum hafta yaklaştıkça bir an sancım gelicek gününden önce diye dikiş olunca🥺
myangelson Sevilayms geçmiş olsun canım öncelikle. Ben hastaneye yattığımda 60 larda çıkıyordu doktor sancı kesici tedavi uyguladığı zamanlarda
myangelson meliiisoz birşey olmaz canım sancı gelse bile dikişleri alırlar hemen sezaryen olacaksan da ameliyata alırlar zaten 😊
Roses44 Gzo aynen ama doktorda birşey demiyor onun için şimdide kafası aşağidaymis ayaklarıyla vuruyordu şimdi kafasıyla heralde yarın kontrolüm var bakalım inşallah bir sıkıntı yoktur
Servikal meliiisoz semizotu yoğurtla karıştır zeytinyağı dök ye.gecen kaç saat uyguladım şeyler çıktı sıvı şeyler tüket hoşaf kefir.Sabunda o kısma sürüp yumusat.Katı beslendin demi bende beslenince mahvoluyorum
Gzo meliiisoz ilaclar hic etki etmiyormu canim ya bndede gaz sancisi basladi senin hftalara griince 🥲
meliiisoz Servikal ya aslında sabah yumurta salatası yedim bol zeytinyağlı mısır yedim onunda çıkarması lazım aksamda balık yedim yağlıydı ama banamısın demiyor yine semizotu deneyim😥
Servikal meliiisoz hamilelerde semizotu öneriliyor kaç gündür yemeye çalısıyorum mevsimi en azından bulunuyor lavaboda bire bir olur sana da inşallah
meliiisoz Gzo yok kuzum ya gaz kabızlık bu haftalarda ilaç milaç çözüm değil yani bebek aşırı büyüdü nefes aldırmıyo karnım acıyo
Servikal Roses44 dün perinatolojiye gittim dedi seninki de altta baskı yapıyor hissetmiyor musun.iyi ki dikiş atmıssın dedi
Deletedmom_49 Roses44 benim bebekte baş aşağı duruyor 🤦🏻♀️ aşağıda hissetmek çok normal yeterki dikişler sağlam olsun da Allah’ın izniyle bir şey olmaz 🤲🏻🤍
Roses44 Servikal benimde aşağıda vajinada hissediyorum bazen haftada 1 çağırıyor şimdilik beni bizim işimiz çok zor ama Allah’ın izniyle sonu güzel olacak canım.