Gzo meliiisoz yaa bnde simdi progestani biraktim endol iyi geliyor biraz sancima hftada bir izin verirse alicam
meliiisoz Gzo 32’den sonra genelde bıraktırıyorlar ama sor bir kuzum yinede ben fitil almadım ama hiç
Gzo meliiisoz bna bi fitil yaptilar o gün rhat uyudum ama hftada bir verseler keske suan sadece nidilat veryorlar
myangelson Gzo canım doktor kullan diyorsa kullan ama doktor vermeden sen kullanırsan kullanma çünkü 32 den sonra önermiyorlar dediğim gibi
Servikal Gzo sancını kesiyorsa kullan napacaksın doğumu ne kadar ertelersen kar sana.o sancıda tetikler suyu azalsa bile en azından belli haftaya gelirsin.Bu arada 12 saatte bir kullan dedi doktor bol su iç bişey olmaz demişti
Sevidmn Gzo benim suyumu hic azaltmadi hatta benim suyum geliyordu 24. Haftalarda doktorun verdiyse kullan korkma
Fatmadan Fatmadan Canım bana dediğim gibi 24 lü haftalarda sancım olmasını beklemeden yazdı baştan önlem alalım diye ama bence faydası oluyor bana
Sevilayms Gzo Benim sancılarım çıktıgında progestanı günde 3 e çıkardılar aslında . Endol içinde sancın oldugunda alabılırsın demişti bana.