meliiisoz @Gzo ahh kuzum benim Rabbim yardımcın olsun stres yapma sancın tetiklenmesin dualarım seninle inşallah kesilecek
Deletedmom_50 Sevilayms vallaja benn yaptırdım ya Bi sıkıntı olacağını da sanmıyorum Allahın izni ile Rabbım bebisimi korur koruyan Rabbım her halükarda korur
Sevilayms Deletedmom_50 E öyle canım , bende yaptıracaktım doktorlar önce bekle dedi sonra geç oldu tehlikeli dedi Ondan yaptıramadım
Fatmadan Gzo Canım şu an kendi hep gittiğin doktorun mu ilgileniyor seninle haftan çok küçük değil neden moralini bozuyor anlamadım iyi olacak inşallah korkma lütfen
Sevilayms Deletedmom_50 Ben zaten korkuyordum şüphelerim vardı doktorlarım da bu şüpheleri destek şekilde ( Riskli haftaları geç öyle aşını ol dediler yani 28. Haftayı ) 3 doktor aynı agızdan konustu . Haftada yaptırmak istediğimde de aile hekimi 30. Haftayı geçtin riskli olabılır yapmayalım dedi Yani lafın özeti stresini yaşadım sadece 😊
Deletedmom_49 Gzo rabb’im miniği de seni de korusun inşallah gelmez dualarımız seninle canım benim ❤️
Fatmadan Kızlar aklım @Gzo da ama bişey sorucam size ben pazartesi gününden beri adalat hap kullanıyorum doktor başlattı sabah akşam alıyorum yan etki olabilir demişti ben de günlerdir bişey yoktu ama bugün kalbim çarpıyor sanki böyle günler sonra yan etki olabilir mi sizce @meliiisoz @Deletedmom_49 @Sevilayms @Deletedmom_50 @myangelson
Deletedmom_50 Fatmadan valla aşkım ben öyle şeyleri bilmem ben vitamin kansızlık kan pıhtılaşma iğnesi Protestan hariç ilac kullanmıyorum
Deletedmom_49 Fatmadan ben o hap hakkında hiçbir şey bilmiyorum canım kullanmadım 🤷🏻♀️ prospektüsünde olası yan etkilerinde yazıyordur hı?
Fatmadan Deletedmom_49 Evet yazıyor canım ne biliym yine de size de sormak istedim belki kullanıyorsundur diye sizden fikir almaya alıştım iyice ☺️
Servikal Fatmadan canım kalbim 130 atıyordu baş döndürüyor bunlar olası yan etkileri korkma._Bol su tüket.Ağır bi ilaç kalp sanki yerinden çıkacak gibi oluyor ama vücut alısıyor
Sevilayms Fatmadan Yapıyooor korkma , birçok kişiyide gördüm burada aynı yanetkileri anlatıyorlardı. Sen doktoruna haber ver yinede bilgisi olsun Belki dozunu düşürür belki seni görmek ilacı kesmek ister. Randevun ne zaman ? Özele gidiyorsan arayabılırsın
Fatmadan Sevilayms Özele gidiyorum canım aslında yazarken söyledi yapadabilir yapmayadabilir diye ama böyle açamadan 3 gün geçtikten sonra yan etki yapması kafamı karıştırdı ondan sormak istedim bir de ben dünden beri çok su içmedim belki ondan olmuştur bu hapı kullananlar bol su içiyormuş