Busraerkr Saat 7 buçuktan beri 15 20 dk aralıklarla bir kaç saniyelik sancı tutuyor yalancı olabilir mi
Balbebek012 Busraerkr takip et gerçek sancı azalmaz aksine artar süresi kısalır acısı artarak devam eder banyı yap eğer geçerse yalancıdır geçmez devam ederse gerçek sancıdır
myangelson Busraerkr düzenli aralıklarla gelen sancı doğum sancısı oluyor ve şiddeti artiyor yalancı sancı düzensiz geliyor
Daisy0000 Busraerkr Merhaba bu sancı nasıl bir sancı, bende geceleri kalça ağrısı gibi bir sancı oluyor ne olduğunu anlayamıyorum
Busraerkr Balbebek012 belime sıcak su tutsam yeterli olur mu yoksa duş mu almam lazım şuan çok müsait değilim duş almak için
myangelson Busraerkr aynen öyle yaparsın bende şiddeti giderek artıyordu ve süresi de kisaliyordu düzenli olarak geliyordu sancı , hareket edince veya dinlenince geçmiyordu. Belimden kasıklarıma vuruyordu
Baharsmimarlik Bendede geceleri aşırı derecede sancı var karnımın heryeri ağırıyor imkansız dönemiyorum 35.haftadayım gün içindede hafif ayakta kalıp yürüsem sancılarım başlıyor erken olabilir mi diye korkuyorum 😦
Busraerkr Baharsmimarlik sizinki bebek büyüdüğündendir karnınız sizi rahatsız ediyordur çok erken çünkü 🙂