2prensesannesiiii 37+0 haftalık olduk bugün 14 mayıs öncesi doğurmam gereken konular var 🥲 umarım bu hafta gelir minimalim yoksa çıkamıcaz gibi geliyor dışarı 15 mayıs sabahı 15 mayıs randevum vardı bide çok endişeliyim 😵💫
Papatyaamm90 2prensesannesiiii bizde bugun 37 olduk yarin gün alacağım haftaya salı olur diye düşünüyorum normalde 19 mayıs istiyordum ama merakla bekliyorum
Tiiffany 2prensesannesiiii Bizimde 22 mayıs Devlet hast. Normalde 19 olacakti tatil diye 22’e atti. 35 haftalıgız
Crescent96 2prensesannesiiii 38+4 olduk cuma sezeryan olucam ama dayanamıyorum daha artık valla sabrım gücüm kalmadı ağrılarım çok var
2prensesannesiiii Papatyaamm90 bende 15 mayıs çatıma tekrar baktıracaktım eğer uygun değilsem normal doğuma 17 mayıs için gün alacaktım 😵💫 ama ortalık kızışıyor 😮💨
2prensesannesiiii Papatyaamm90 seçimler var ya mitinglerde şimdiden ortalık karışıyor 14 mayıs sonrasını düşününce ürkütüyor 🥲😮💨 o yüzden 14 mayıs öncesi doğursam iyi olur doğurup evimde otururum bebemle dışarı çıkmam🥲
2prensesannesiiii Hulyaa- hayırlı güzel haberler alırsın inşallah canım bizimkide erken gelecek erken doğum riski var diye diye 37 haftaya geldik tuttuk çok şükür artık gelebilirsin diyorum gelmiyor 😵💫😂
Denizegeabioluyor 2prensesannesiiii ayni seyi dusundugum icin 12 sinde istedim dogumu doktor 15de alabiliriz dedi yok yok 12 si olsun dedim ortalik karisik bende o gun evde olmak istiyorum valla
2prensesannesiiii Denizegeabioluyor yaaa ne güzel tarih 🥰 hayırlısıyla sağsalim kucağına almak nasip olsun inşallah canım 🥰💓
Hulyaa- 2prensesannesiiii inşallah aminnn şu son demleri beklemek çok sıkıcı geliyor inşallah sizde sağ Salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🤭
2prensesannesiiii Denizegeabioluyor en iyisi valla ya bana da dr kendi gelmek istemeden almıcam dedi umarım 14 üne kalmaz gelir 🙈
2prensesannesiiii Tiiffany maşallah 🧿 sağsalim gelirler inşallah artık son haftalar çok ağırlaştılar hakkı 37 ymiş yatarken kalkarken çok zorlanıyorum 😵💫🥲
Humzee16 2prensesannesiiii 39+2 🙈 hala bekliyoruz bakalım kız annesi olarak hep erken gelir demişlerdi 🐣 Hayırla, sağlıkla gelsin bebişlerimiz ❤️
2prensesannesiiii Humzee16 hahahah o doğru😂😂😂 31 de gelmek istedi benim kızçem doğumu durdurdular da 37 olduk gel diyorum şimdide gelmiyor 🙈