yenianneguney Kızlar riskli gebeliğim var doktor Progestan kullan günde 2 kere gece gündüz dedi kullanıyorum ama ayağa 2 saat kalkma kullanınca dedi e benim 45 dk bi tuvaletim geliyor gitmezsem karnım kasılıyor sancım oluyor napıcam ben
Katre34 yenianneguney Neden öyle birşey dedi doktorun anlamadım 2 saatten çok daha önce de çözünüyor o ilaç bence doktorundan öğren nedenini tualetinin gelmesi de çok normal ayrıca bunu doktorunun da bilmesi gerek aynen böyle söyle bence doktoruna da
Bskaysy yenianneguney 1 ay boyunca progestan kullandım fitil sabah akşam. Yarım saat yatakta uzanıyordum yarım saat sonra tuvaletim gelirse gidip yapıyordum. Evet tuvaleti yapınca kapsül çıkıyor ama vücut alıcağını alıyor. Bunun dışında progestanı kullanıp 2 saatte yatsan her türlü tuvalette parçaları dökülüyor vücut fazlasını atıyor. Fitilini yaparsın yarım saat uzanır kalkarsın. Ben 1 ay kullandım plesanta aşağıdaydı 1 ay sonra doktora gittiğimde herşey düzelmişti kullanmayı bıraktım şuan. Demekki işe yarıyor yarım saat yatınca 😅
yenianneguney Katre34 Evet bu hafta gidince söylerim o zaman çünkü 30 haftalığım ister istemez çok lavaboya çıkıyorum bunu hesap edemedi heralde
Servikal Canım sen boşver doktorunu benim doktor 30 veya 45 dakika uzan dedi.Dayanamıyorum bende dedim senşn gibi zaten fazlasını atacak
yenianneguney Servikal Evet internetten baktım 45 dk içinde çözülür diyor zaten benim doktorum çok iyidir normalde niye böyle saçmalamdı anlamadım
yenianneguney Bskaysy maşallah size 💕 inşallah banada nasip olur atlatmak çok kasılmalarım oluyor ondan dolayı sıkıntılıyım
Bskaysy yenianneguney benimde kasılmalarım vardı tabi benim 9 haftalıktı o zaman. İnanki kullandığım ilk dozda tüm ağrılarım geçti. İlaç inanılmaz rahatlattı beni hiç kasık ağrısı yaşamadım plesantada düzelmişti. İnşaAllah sanada çok iyi gelir
glnrmom yenianneguney ilaç kullanacağız zaman bir saat öncesinden su içmeyin ilacı koymadan önce de tuvalete gidin birkaç kez. Ben öyle yapıyorum bazen buna rağmen geliyor ama genel olarak bir saat bekleyebiliyorum
yenianneguney Bskaysy aminnnn canım inşallah 4. Haftam ama hala aynı bende durumlar :( doktor 35. Haftanda bıraktırırz sana anca dedi
Bskaysy yenianneguney dediğim gibi sen ilacı tamamen bırakana kadar ilaç her tuvalette ya peçeteye geliyor ya tuvalete düşüyor sıkıntı yapma ilacın fazlası onlar
Bskaysy yenianneguney normal ya uzun kullanman benim 9 haftalık bişeydi küçücük rahimi düzeltmek 1 ay alıyor. 30 haftalık hamilesin düzelmesi daha zor olabilir. Geçer inşallah canını sıkma
yenianneguney Bskaysy çok doğru aslında teşekkür ederim Allah sağ Salim bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin 💕😍🤍
Meliss_01 yenianneguney bende 10 haftalık gebeyim bende de bugün kahverengi leke geldi. Doktorum yazdı progestan , fitil olarak değil. Hap şeklinde kullanıyorum. Dinlen dedi birde, umarım lekelenmeler biter, bebeğim sağlıkla büyür 🙏