Aslicoco Meryemcamm 16+2 olduk 1,5 kilo aldım kızım biraz önden gidiyor 17 . Haftada dedi ultrasona göre budun görüş günü çok heycanlıyım🫠 ultrason da önden gıden varmı ben gibi?
ebruuu- Aslicoco ben son gittiğim kontrolde son adete göre 16+1diama ultrasonda 17+2çıktı benimki de erkek 💙🙏🏻
ttugba92 18+5 teyim. 52.5 ile hamile kaldim. tartida 56 yi gordum. : / Hayatimda ilk defa bu kiloyu goruyorum tartida
Zeyzey055 ttugba92 aynı gunuz bende 3.5 kg aldim o bidsey değil canim ben ilkinde bu haftalarda 8 9 kilo almıştım 🥰🥰🤭
Zeyzey055 _brcu88_ hadi bakalım inşallah almamissindir ben de merak ediyorum 6 hafta hiç almadım 1 haftadır tartilmadim inşallah vermisimdir de almamisimdir🥰
ebruuu- Meryemcamm benim bugün 18. Hafta son adete göre 71 kilo ile hamile kalmıştım 73,4 falan geliyorum iki 16 ya kadar kilo almamıştım 😂
Aslicoco ebruuu- geldik muayeneden 15 cm olmuşuz 180 gr dedi benim kız bıraz tombık galiba🐣🧿 17 hafta cıktık adet donemıne gore 18 oldugunda detaylı ıcın randevu al dedi siz kaçıncı haftada yaptıracaksınız
ebruuu- Aslicoco maşallah 🌸🙏🏻benim doktorum detaylıyı 27 mayısa verdi son adete göre 20+3 de yapılacak yani 😊