Nurkoylms Kizlar doktorum 3 haftalik gebelik oldugunu soyledj ay sonunda ultrasonla kontrol edelim dedi sizce tekrar kan versemmi deger cokmu düşük doktor normal dedi ama cevremdeki insanlar tekrar kan ver falan dedj
Mervebyk Nurkoylms hayır değil bende 6ele öğrenmiştim ilk gebeligimi doktor gerek görseydi tekrar bi kan ver derdi . Gebeliğin var hayırlı olsun boşa düşünüp kendini sıkıntıya sokma
esra1791 Nurkoylms benim beta 65 ti 3 haftalık hamilelikte bide geç döllenme olmuş çok korkmuştum ama şuan 4 aylık hamileyim kızımız geliyorr 💕👼🏻
Nurkoylms Mervebyk dogru banada tekrar kan ver falan demedi ay sonu gel ultrasonda bakalim dedi şuan cok kucuk oldugu icin cikmaz ultrasonda dedi
Myasminn Nurkoylms İlk hamileliği 83.18 ile öğrenmiştim oğlum şimdi 3 yaşında, 7 haftalıkta hamileyim 28.4 ile öğrenmiştim bunu.
Nurkoylms Myasminn yaa tekrar kan vermediniz mi iki gune bir falan birde kalp atislarini ne zaman duydunuz acaba
Myasminn Nurkoylms ilk hamileliğimde ilk değerim 83.18di 6 gün sonra 1388e Yükselmişti. İlk kan değerimden 18 gün sonra 6+4te kalp atışı duymuştum. 28-75-559-4450 olarak yükseldi. 12nisanda öğrendim, 3 mayısta 6+0 kalp atışını duydum ☺️