Ilyda00 Kızlar merhaba 26+3 haftalık hamileyim. Son 1 haftadir afedersiniz sarımsı yesilimsi bi akıntım var ama kokusuz. Jel gibi. Arada da ignelenme gibi bisey hissediyorum. Acaba bi bilgisi olan var mı enfeksiyon tarzı bisey mi ?
Gamzeses26 Ilyda00 olabilir doktoruna git mutlaka 26+5 erken doğum oldu enfeksiyon yüzünden su gelişim de vardı ama ne olursa olsun hamilelikte ihmal edilmemeli enfeksiyon
Gulsen20 Ilyda00 39 Haftalik olucam 1 gun sonra. ayni şekilde bendende geliyor burada yazdim mantar dediler korktum doktormun yanina gitim ve normal birşey dedi ilac felan vermedi
Ilyda00 Gulsen20 inşallah benimkide normaldir kokusuz olması biraz içimi rahatlatıyor ama genede tedirgin oldum
Gulsen20 Ilyda00 Tedirgin olma canim korkulacak birşey yok bende çok korkmuşdum normal birşeymiş kokusuz olmasida iyi kokulu kötü diyolar ilk hamileligim oldugu için pek çok bilgim yok birşey oluncada korkuyorum😂
Gulsen20 Ilyda00 dogumuma 8 gun kaldi ve aşırı korkuyorum Öyle böyle degil becerecekmiyim diye içim içimi yiyor 🤭😂
Ilyda00 Gulsen20 Ay hayırlısıyla sağlıkla kucağına alirsin insallah, hic korkma o konuda tabiki becerirsin 😊🌸 darısı başıma 😄