Aysegulgnc Destiny21 Tuhaf değil ama sürekli Kebabı lahmacun turşu en son eşime lahmacun arasına Kebabı köydür getir dedim o derecede canım çekiyor ve hala çekiyor sabah öğle akşam yerim
yesillimonn Destiny21 Rutubet kokusu Allahm yok böyle birşey her kaynanama gidisimde binaya girer girmez bodrum katina yöneliyorum bir sure içime çeke çeke kokluyorum doyamiyorum elimden gelse hiç ayrilmam oradan 😀
Feyzaclk Destiny21 nem kokusu, toprak kokusu, yemek istiyorsun ama yiyemiyorsun. Buz yiyorum genelde. Cif.. böyle saçma aşermeler
_iremm Feyzaclk Vitamin eksikliğinden oluyor dediler bende ayni durumdayım tadı güzel yiyebilcek olsam cif, toz deterjan, toprak kül rutubet kokus, toz, boya kokusu, is kokusu böyle deli gibi yiyesim geliyor 😄😄
Ftmumy Destiny21 ıspanak bi gece uyandım her yer ıspanaklı gözleme kokuyor. Uyuyor uyanıyorum rüyamda ıspanaklı gözleme 😂 bir gün de naneli şeker hiç sevmem yanımda biri yese bile kokusu beni uzaklaştırır. Bi güzel koktu eşim aldı hepsini o an yedim 😂😂
Dark Destiny21 ramazan yufkası. Kapanma dönemiydi bende sürekli kustugum ve sac olmadığı için zaten yapamadım. Hala icimdedir
Dudu1988 Destiny21 Ariel deterjan illa ariel tabi cif ve Bingo sıvı çamaşır deterjanı onları yanıma alıp kokluyrdm ağzımın suyu akiyordu yiywmedgm için aglioyrdm 9 ay onlarla yaşadım
Destiny21 _iremm sanırım çoğunluk temizlik malzemesi aşermiş😅 bende öyle bir şey olmadı şükür inşallah olmaz da
beyzzsenturkk Destiny21 ben cif yemek istiyordum temizlik yaparken o kadar kokusu hosuma gidiyordu ki kaşıklayasım geliyordu 🫣
Zumzugukodummuzzingillatirim Destiny21 tuhaf mı bilemem… Şubat ayında 2 olay yaşadım canım çıksın istedim yani o an. Molada eşimle konuşuyoruz o anda kahve molasına çıktım. Hamileyim diye fazladan mola yapardım ben. Carmelo önünde sıra bekliyorum ve hani şey böyle etrafta mağazalar var ama giyim üstüne. O an orda sadece Carmelo var. Bir anda bir yerden kivi kokusu sardı burnumu. Yav dedim ne alaka.. Üstüne ağzıma yapıştı kivi tadı. Ve şöyle bir şey var benim kişinin 1 çeşidi hariç (gold kivi) diğerlerine alerjim var. Ama ağzımda yiyemediğin o ekşi sert ama sulu kivi tadı ama nasıl içim gitti. Kocama dedim eve geçerken kivi al alerji malerji hak getire. Birde bir gün sevkiyat gelmiş arasında karpuzlu sabunu gördüm kokliyim ya ben dedim. Kayısı aşerdim. Hani karpuz aşermeyi anlarım. Ama karpuzlu sabun koklayıp kayısı aşermek ne alaka? Ve buda mart başı oldu. Kayısı yok. Ben şekerpare kayısı dedikleri hafif mayhoş geneli tatlı orta sert sulu kayısı diye dolaşıyordum etrafta. Kayısı yiyemediğim için (bulduklarımızın hepsi aşırı ilaçlı ve donmuş durumdaydı) ağladığım akşamda nektari aşermiştim. Birde yolda yürürken pasta görünce (o zaman hamile olduğumu bilmiyordum) bol limonlu böyle Eminönü’nde o gereksiz kalabalıl teknelerdeki balıklardan çektirdi canım. Benim yavrum çok alakaya maydanoz olduğundan aşermelerde böyle oldu :) şükür doğdu. Yoksa ben gece 1de eriiikkkkk diye uyansaydım bir kez daha kocam bakırköy yada erenköy yolcusu olacaktı 🤣🤣🤣🤣
Destiny21 Zumzugukodummuzzingillatirim hahahahaaaaa ayı hiç güleceğim yoktu vallahi sen hamilelikte aşermenin tam hakkını vermişsin 🤌🤣
Zumzugukodummuzzingillatirim Destiny21 aşkım yok yaaa kusmaktan veremedim. Yoksa ben neler neler aşericektim listem vardı.