Marly21 merhabalar öncelikle bende bayağı arayış içindeydim 29 haftalık oldum şuan hala sabit bir doktor hastanede duramadım fiyatlar değişip duruyor ama bilginiz olsun 1 hazıranda bütün hastanelere yıl ortask zammı gelıyo ondna sonra araştırıp en uygun olanında karar vermenizi oneririm bende çünkü öyle yapıcam . İnşallah temmuzun son haftasında benim doğumum haziranda birini bulup öyle devam edcem . Özel batı hastanesi 7800 sezeryan ve normal aynı dedi muayne 550 .özel genesis hospital 7500 normal doğum 8500 sezeryan 9500 mesai dışı sezeryan dedi muayne 500. Memorial hastanesi ise normal doğumda sezeryanda 9500 dedi muayne 460 . Aşağı yukarı hepsinin arasında 2.3 binlik bir fark . Bu arada bu fiyatlar sgksız benim sıgortam yok sigortanız varsa söyedğim Fiyatlar aşağı yukarı bir kaç bin daha ucuz oluyor mesela muayne sgklı 375 ama sgksız500 öyel hesap edin . Yalnız genesisi onermıyor hastneyş begenmıyorum hiçbir konuda batı hastnesinde 6 aya kadar devam ettim 1 ayda genesise gittim zamdan sonra cok fark olmasa batıda doğururm inşallah