pnarusluu Anneler selam 😇 ilk aylarda bulantı kusmanız varmı ben 6 haftalık oldum ama mide yanması ve çok uyku dışında pek bir belirtim yok çok rahat geçiyor şuan için hamileliğim sizde durumlar nasıl 😇
Baahar4549 pnarusluu merhaba, ben de 6. Haftadayım hemen hemen aynı benim de, sadece ekstra baş ağrısı oluyo ara ara
kubraayman pnarusluu küçük daha seninki dur😂 8.haftada başladı kusmalar şuan 12+3 hala bulantılarım var, kasık ağrısı olur ilk 3 ay bende onlar oldu…
Duyguss24 pnarusluu 5+6 haftalik henüz sadece keseyi gördük Rabbım nasip ederse 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi insallah duyarım sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz belirti olarak da sadece aşırı Bi halsizlik var bıraksan tüm gün uzanirim hicbirsey yapmam onun dışında Bi belirtim yok inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbım
Destiny21 pnarusluu büyük depremden hemen sonra öğrendiğim için ilk bir kaç gün baş dönmesi oldu onu da depreme verdim umarım öyleydi onun dışında sadece çok kötü mide bulantıları oldu şu an 17 haftalık olduk zaten o da rahatladı
kubraayman Baahar4549 bulantılar 8. haftada başladı benimde 4 ve 6. haftalar cok rahattı ama şimdi cok fenaaa😪
Ayseunsal88 8+6 olduk şuan yaklaşık 20 gündür bulantı ve iştahsızlık var kokulara karşı hassasiyet çok fazla , buzdolabından tiksindim resmen evde kokuyor gibi herşey kokuyo sanki ne zaman geçecek acaba
pnarusluu Ayy korktum bak şimdi herkes 8 haftadan sonra yazmış 😇 neyse bakalım o haftalara gelince göreceğiz herkese geçmiş olsun sağlık alın bebişleri kıcağınıza 🥰