Seval19 38+3teyiz ne bi ağrı ne bi sancı oğluşumun gelmeye niyeti yok anlaşılan varmı tavsiyesi olanlar doğumun yaklaşması için napmalıyım
Aras Seval19 bende 38+6 üstelik benim kız 😀 erken gelir derler ya 🤪 beklemedeyiz valla canım son 8 günümüz bakalım ne zaman gelecek 🤲🏻🤷🏻♀️
Fatmasnny Seval19 bol yürüyüş hurma sqouat birde böğürtlen yaprağı çayı söyleniyor ama hepsini yaptım 40+2 de doğurdum 😂
Deniz21 Aras ay aynıyız seninle canım bizde 38+6 ve kız ☺️ Ama benim bugün sancılarım çok var. Sabah uyandığımdan beri belim ağrıyor ve kasıklarım adet olmuşum gibi ağrıyor. Dinlenince hafifliyor tekrar başlıyor 😒acaba Doğum belirtisimi bi fikrin var mı ?
Seval19 Kontrolüm olmuştu ama doktorum açılma ile ilgili bir şey söylemedi yoktu sanırım bişey çatın iyi dedi sadece
Aras Deniz21 doktor bana dinlenince geçerse Doğum sancısı değil demişti Doğum sancısı dinlenince geçmezmiş kuzum 😀 Doğum tarihi kaç Dedi doktor sana
Deniz21 Aras son 24 kasım dedi doktor. Sancılarım tekrar başladı ve 7 dk ya düştü. Hastaneye gideceğim sanırım artık dayanamıyorum çünkü 😣
Deniz21 Aras gittim 2 cm olmuş açılma sancılarımda var eve geldim yarın tekrar gideceğim Bebek zaten kanaldaydı canım ☺️ Umarım bir avazda hepimiz alırız kucağımıza ❤️
Deniz21 Akcasedanur yok hareket değil kız bildiğin kasılma nst de sancım çıktı zaten, en fazla iki güne doğururum ☺️😊
Aras Deniz21 ay darısı başıma inş canım senin Doğum başlamış sanırım banada dua et canım kazasız belasız kucağımıza sağlıkla alalım inş meleklerimizi 🤲🏻😍