Habibe-78 Selamlar ağustos ayında doğum olucak nasipse yenidoğan kıyafetinı ne kadar çoğunlukta almalıyım hastane çıkışını uzun kol mu yoksa koşa kol mu alıyım ben uzun kol penye düşünüyorum açıkçası neyı ne kadr alıyım alıp verın lütfen
Habibe-78 Habibe-78 bır de 0-3 aylık kıyafetler yenidoğan içinde uygun oluyo degıl mı bazıları büyük olur dıo olsun da sorun değil en azından uzun bı süre giyer
Ecearel2022 Habibe-78 Ağustos sıcağında Yenidoğan bile olsa sadece atletle takılıyorlar dışarı çıkarken bir ince penye giydirilir ancak üstüne bilginiz olsun çok fazla 0-3 ay almayın o yüzden
Dogaclk Habibe-78 ortalama 3- 3.5 kg dogan bebege yenidogan seti1 haftaya kucuk geliyor. O yuzden 2-4 ay almak daha mantikli. Bebekler 1 gun sonra bizim gibi ortam sicakligina alisiyor. Yani siz ne giyiyorsaniz onu giyecek. Ilk gun giydirmek disinda uzun kollu biseye ihtiyaciniz olmayacak. 2-4 ay atlet bodyler isinizi gorecektir.
Azra00 Habibe-78 benimde adete göre agustos 20 doğum hastane çıkışı 10 lu aldım uzun kol yeni doğan bebek üşürmüş zaten sıfır kısa uzun kol zıbın aldım bol bol genelde kışa yönelik aldım ben bulunduğunuz ile göre tercih edin