Oges 8+ 5 iz şu an iki haftada bir kontrole gidiyoruz maalesef kafamıza göre bir doktor bulamadık henüz o yüzden doktorları deniyoruz şu an iki haftada bir giderek , siz ne kadar sıklıkta gittiniz doktora Aydan aya mı 15 günde bir mi normali hangisi ?
sudamlasi Oges 37 haftalığım hep ayda 1 gittim sadece kalp atışını duyana kadar doktor haftalık çağırdı oda daha önce boş gebelik geçirdiğim için.
kyhskyhs Oges işk başlarda ben de 15 günde bir gittim.. daha yeni yeni 3 haftada 1 gidiyorum.. 19. Haftamdayım
karahanzynep Oges benim öncesinde düşüğum ve kurtajim oldugu icin iki haftada bir gidiyorum canim normalde aydan aya bakiyor doktorum
Selink Oges ilk 3 ay iki haftada bir gitmek normal zaten kese görünmesi kalp atışı kontrol derken iki hafta arası olmuş oluyor 😇
Oges kyhskyhs ne zamana kadar o şekildedevam ettiniz bizi yönlendirecek doğru dürüst bir doktor bulamadığımız için biz kafamıza göre hareket ettik kalp atışını 6+1 de duyduk çok şükür
kyhskyhs Oges 12. Haftayı bitirene kadar hep öyle gittik.. zaten sonrasında bebek gelişiminde herşey normal bir problem yoksa doktorun 3-4 haftada bir gel der.. başlarda sık gitmek iyidir ilk 3 ay önemli çünkü ☺️
KeremSevda27 Oges canım cok ultrasona girmekde sakıncalı dye biliyorm o yuzden ay da bir ideal bence araştır cihazi iyi olan bi doktor secmen onemli bence