Nurkarya ipeekseker erken gebelik testi yaparsan bence daha iyi sonuç alırsın ben adetimen 4 gün önce öğrendim erken gebelik testiyle
ipeekseker Nurkarya erken gebelik testi yaptım ama çok silik. Yani flash ile bakınca belli oluyodu. 24unde çatlatma iğnesi olmustum 😂
Nurkarya ipeekseker belkide silik dediğin çizgi hamileliktir yarın bence bidaha al yap ben 3 gün arayla yapmıştım ilki hiç çıkmadı 2 gün üst üste bidaha yaptım ikiside erken gebelik testinde kıp kırmızı çıktı rüyamda görmüştüm bide belirtimde yoktu insallah hamilesindir canım
Busraa-aa ipeekseker erken gebelik testi ile çıkar ben adetime 3 gün kala erken gebelik testi ile öğrendim
ipeekseker Bende rüyamda gebelik testi için kan vermiştim. Eşim tuyamda bagiriyo 39 diyo burda ne demek oluyo bu hamilemisin diye 😂 sonra şüphelenip erken gebelik yaptım. Bence var ama arkadaşım yok diyo. Bilemedim 😂
pnarusluu ipeekseker erken gebelik testi al 6 gün öncesine kadar gösteriyor eğer varsa çok silikte olsa çıkabilir erken gebelik testi 40 TL falan olması lazım
ipeekseker Egelikiz inşallah canım testlerde birşey gorebildin mi 😂 yoksa ben mi çizgi görüyorum bilmiyorum 😂😂😂
pnarusluu ipeekseker ben şuan görmedim fotoğraf açısından olabilir bilmiyorum ama biraz daha bekle istersen tekrar yap regline 2 gün vardı değil mi
Egelikiz ipeekseker Tam göremedim canım belki fotodandır ben adet günü elimdeki son kaset testi yapcam bir gebenin günlüğünün insaAllah çıkar hayırlısı artık 🤲🏻❤️❤️