Anneyim84 Kızlar şeker yüklemesi yaptırmak istemedim tamam dedi doktorum fakat sağlık ocağından açlık tokluk şekerine baktırmamı istedi böyle bir şey yaptıran varmı sağlık ocağında ??
tlhmrv Anneyim84 neden yaptırmak istemedin risklerini biliyo musun ? Mesele şeker çıkınca bebeğin kalbi atiyo mu diye direk ultrasona aliyolar bunu biliyomusun ? Annede şeker varsa doğumdan sonra bebeğin şekerine sürekli bakıp kontrol ediyolar bunu biliyomuydun? Hastanede açlık tokluk normal çıkıp yuklmede şekeri çıkanlar var bunu biliyo musun. Riske atma canım bı gazoz düşün icitigin içecek risklere değer mj
Ebru1008 3 gün önce yaptırdım şeker yüklemesi çocuğumun kalp atışlarını falan dinlemediler açlık 83 tokluk 60 dakika 175 çıktı 120 dakika olanda 136 çıktı diyetisyene yönlendirdi sadece tlhmrv
tlhmrv Ebru1008 yüklemede dinlemiyorlar zaten.. hastanede yattım 1 ay başka sebepler şekerden dolayı değildi yükseldiğinde hemen ultrasona alıp bakiyolar yasiyo mu diye o kadar riskli anlatmak istediğimde bu diyet yaptığım halde arada yukseliyodu
Merveaysem Şeker yüklemesi kötü bisey degil ki içtiniz içeceğin içindeki şeker yediğiniz tatlılardan daha az şeker içeriyor ve önemli bir test gebelik şekeri erken doğuma kadar giden sebeplere yol açabiliyor lütfen guzelce araştırıp tekrar düşünün