sydake Merhaba, çift rahimli olan birileri var mı aramızda? Doktorlar çocuk büyüdükçe sorun yaşayacağımı söylüyor. Olumlu/ olumsuz durumlarsan bahsedebilir misiniz?
Pemberuya sydake annemin öyle ama 3 kardeşiz sezeryan Doğum yapmış onun dışında sorun yaşamamış kuzum sen dr lara bakma bazen abartıyorlar
Nr_avc3 sydake bende uterus bicornuat rahimliyim canım hemen hemen çift rahim şuan da 12 haftalık hamileyim inşallah bir sıkıntı olmaz sağ salim kucağımıza alalım evlatlarımızı doktor düşük riski ve erken doğum tehlikesi var dedi 🤲
Sureyya1 sydake ikiz gebelikler ucuz gebelikleri tasiyabiliyor rahim sizinki neden tasimasin tabi daha sık kontrol altinda olmalisiniz ama rahim buyuyup genisleyen bi organ 5 kg bebek bile doguran var hatta daha kilolu bebekler bile doguranlar var sizin bebisinizde azcik ufak olabilir erken dogum riskiniz olabilir ama bunlar kesin olacak diye bisey yok. Saglikla gelsin bebisiniz
Pemberuya sydake kesinlikle bana da plesanta aşağıda yok kanaman olur hemen Doğuma alınırsın falan dediler ay nasl kötü olmuştum ama şükür düzeldi yani
ttugba92 Pemberuya banada 16.haftamda aşağıda dediler. 18. Haftadayım şu an herhangi bir kanamam yok sadece bazen kasık sancılarım oluyor. İşten rapor aldım evden çalışıyorum sürekli uzanıyorum. Sizinki kaç hafta sonra düzeldi acaba?
sydake Nr_avc3 bana da benzer şeyler söylendi. Büyüdükçe yaşam alanı daralacağı için çok zorlanacakmışım. Umarım korktuğumuz gibi olmaz her şey iyi gider…
Nr_avc3 sydake nasıl bir zorlanma olur dedi yani Allah esirgesin ölümle felan sonuçlanma olmaz sadece erken doğum mu olur bazen korkuyorum çünkü
sydake Nr_avc3 perinatolojiden takip edilmemi istedi doktor. Yaşadığım yerdeki tıp fakültesi yeni doğan yoğun bakımı yeterli olmayabilir dedi. Düşük riski gibi konuştu daha çok. Bende korkuyorum. Ama belki aynı değildir durumumuz.