Miniikmucizem 26 haftalık hamileyim göğüs ucum acıyor ya dokundurtmuyor hic geçmedi bir türlü 🥺 bunu yasayan oldumu kime sorduysam olmamis
seyda53 Miniikmucizem doğuma yakın acıyodu gümüş kapak kullandım hala kullanıyorum emzirirken acı yok ama kapaksız ucu atletime değince acıyo
[silindi] Miniikmucizem ben hamileligimi öğrendiğimden beri neredeyse ara ara hep acima hissi geliyor normal birsey vücut degisiyor nemlendirici krem surebilirsiniz besleyici yaglar ya da.
Deste2 Miniikmucizem ben yaşadım göğüs ucu böyle en ufak bir soğukta bile can yakacak şekilde oluyordu. Göğüs ucu kremi kullandım biraz rahatlatıyordu kuzum😊
Gizerkav Miniikmucizem bende gebeliğimin başından beri var göğüs ucu hassasiyeti 36 haftalık olduk hala devam ediyo normal bişey aslında çoğu kişide görülür
Alis-sss Miniikmucizem bende vardı doktoruma söyledim merhem vermişti çok iyi geldi doğumdan sonrada hiç yara olmadı
Gozdegll Kızlar merhaba benimde öyle aşırı hassas hatta göğüslerim yumşadı sıvı geliyor süte benzer tedirgin olmalımıykm sizce