Pelinvebebekleri Merhaba ;) aramız da fental DNA yaptırıp cinsiyeti erken öğrenen ve sonradan değişen anne adaylarımız varmıdır acaba ?
babysevgi Pelinvebebekleri hayır hiç duymadım cevremden de ztn amacı o hem kalıtsal hastalıkları öğrenmek hemde cinsiyeti %99.8 oranında doğrı verıyor. İki kızıma da yaptırdm ikinciside doğacak nasipse 2 hafta kaldı. Değişmedi cevvremde de değişeb duymadım
bombshell Pelinvebebekleri bunu bana doktorum söyledi. Yani kafan karışmasın şimdiden ama böyle bir durum olabilir dedi. Aslında erkek geni taşıyıp mesela penis oluşmayabilir dedi yada kız geni taşıyıp vajina yerine penis olabilir dedi. Şükür benim öyle değil fetal dna da da kız ultrasonda da. Ama sanırım bununla karşılaşanlar varmış.
xbebegimx Pelinvebebekleri yaa bana iki doktor + fetal dna sonucu kız dediler 🙂 oyle bi sey duymadim ama Allahin isi🤣
Pelinvebebekleri babysevgi çok teşekkür ederim sağlıkla gelsinler inşallah ;) benim de erkek dendi ama şikayet var kısmında değiştiğini yazan bir anneye rastladım ondan sizlere de sormak istedim
Pelinvebebekleri babysevgi çok teşekkür ederim sağlıkla gelsinler inşallah ;) benim de erkek dendi ama şikayet var kısmında değiştiğini yazan bir anneye rastladım ondan sizlere de sormak istedim
Pelinvebebekleri bombshell çok doğru ve mantıklı bir açıklama Buda bence ama ben erkek fikrinide çok alıştım ilk bebeğim de erkek ti neredeyse sıfır masraf sız olacak ;) teşekkür ederim size de
Aalis Tabii ki yok:) Kromozona bakiliyor. Onun degisme imkani yok. O sebeple 10. Hafta ve sonrasinda yapilmasini oneriyirlar zaten.
__mom1 Şöyle olabilir mesela bebeğin genetiği erkekler uyumlu ama bebekte bozuluk sonucu penisi oluşmamış. Yani ultrasonda kız görünüyor. O da hastalığı tespit etmiş oluyor aslında
Pelinvebebekleri __mom1 sağlıkla gelsin kızı erkeği fark etmiyor bizi yanıltmasınlar da ilk kez yaptırdım bu testi başka annelerden den fikir almak içimi rahatlattı ;) teşekkür ederim