Goncadgy kizlar belimde 2 tane fıtık var bu şekilde olup normal doğum yapan varmi öncesi ve sonrası için bilgi verebilir misiniz
219Eyll Goncadgy ben yaptım. Hem fıtık hemde kanal daralması var bende. Hemde tam iki kalçamın arasına denk gelen kısımda. Hiçbir sorun yaşamadım şükür.
Entige Goncadgy bende çok merak ediyorum bendede ileri derecede fıtk var doktor sezeryan dedi ve genel anesteziyle spinalda olmaz dedi😕
Minigininannesi Goncadgy benim 3yerinde var canım. Normal doğum yaptım hiç bir problem yaşamadım. Suan tekrar hamileyim insallah yine normal yapmak nasip olur diyorum 🤲🏻
Blbbk Ben de yaptım hiç etkilemedi bel fıtığı ama hamile kalmadan 2 ay öncesi fizik tedavi görmüştüm onun sayesinde hamilelikte de bebek büyüdükçe fıtığa baskı yapıp ağrtır diye korkmuştum o da olmadı şükür
Goncadgy Entige ben ilk doğumumu spiral sezeryen ile yaptım o zaman da iki fitigim vardi başka bi doktora danışmanizda fayda var bence. 2 ssvd düşünüyorum
Entige Goncadgy benim 3sene önce bacağım tutlmusdu fıtık için iyne yapdılar omurgama bunu söyleyince doktoruma direk sezeryan dedi doktor