balciirem Kızlar ilk bebişim olduğu için ne kadar bez gider hesap edemiyorum 1 numara bez kaçlı paket alsam yeterli olur 5 kiloya kadar kullanılır diyor bebek tahmini ne zamana kadar 1 numara kullanır
gizem-37 balciirem çok alma canım.Bir paket al.Çünkü bazı bebekler her beze uyum sağlamıyor pişik yapabiliyor.1 paket al denersin sorun yoksa kalanlarını alırsın
guzelanne01_ balciirem 1 paket kullandım canım kızımda 1 numara sonra 2 numaraya geçtim sende 1 paket al Devamı gelirse yetmezse alırsın
Badem_gozlum_ balciirem 1 paket kullandım 88li kızım da sonra büyüdü 2 no ya geçtik bence al adetine göre bir yada iki paket zaten anlarsın sıkmaya başlar 2ye gecersin
babysevgi balciirem 1 az alın hemen büyüyorlar ya 1 ayda 1 kg alıyor bebekler hemen 1 aylık bez almanız gerek gibi düşünün . İndirim yakalarsanız e çn cok 3 no alın
Tugder İlk başta bolca bez değişimi oluyor ama bebeğin kilosuna göre ve pişik yapıp yapmamasına göre değişiyor o yüzden bir paket alıp görmen lazım. Mesela Sleepy bezlerinin kalıbı dar . O yüzden kısa sürede 2 numaraya geçmiştim
Hizligonzales balciirem 400 adete yakın 1numara bez kullandim gunde 8adet falan bez gidiyor oda 40gun falan gitti sonra 2numaraya gectim
mnli balciirem ben direk 2 almıştım hastahaneye ziyarete gelen bir arkadaşım 1 numara getirmiş hediye kaçlıydı hatırlamıyorum ama küçük paket yetmişti
yabadabaduu balciirem ben trendyoldan 3 haftalık paket almıştım 120 limiydi neydi o civarlar tam 3 hafta yetmişti valla sonra 2 ye geçtik