mucizeeemmm 12 haftada bacak arası boş olduğu için kız denildi sonradan erkek diye değişen oldu mu cinsiyet kızlar
ilknur_00 mucizeeemmm en sağlıklı yanıt için 17-18 haftaları beklemeliyiz. Söylediğiniz haftada yanılma payı çok yüksek olabiliyor acele etmeyin .
buusur mucizeeemmm 12+3’te doktora gittim iki hafta daha bekleyin erken daha dedi bence iki hafta daha bekleyin netleşir
mucizeeemmm ilknur_00 ikinci randevum 16 haftada o zaman tam belli olur kızım var bide. Oğlum oldu mu tamam 🙏♥️
mucizeeemmm Shnfrd aynı bende ya fark etmiyor kız erkek ama kızım var bide oğlum olsa çocuk yapma derdim kalmaz hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
alakayamaydanoz Bana da 12 haftalık bacak arası boş şimdilik erken dedi özel. bu hafta sonu gideceğim 16 haftalık olmuş oluyorum bakalım ne diyecek bir kızım var bende oğlum olsun çok isterim.
mucizeeemmm Elif_p 😀🫣 hadi inşallah kız istemiyorum diye değil kızım var çok şükür 😍 bide oğluşum olsa daha ne isterim tabi nasip kısmet
Elif_p mucizeeemmm anlıyorum seni inşallah canım biz de aynen öyleydik erkege dönünce sevindik biz de 🤗