Habis07 Kızlar 37 haftadır buralardayız simdi sona geldik :) dün sezeryan dogumumuz gerçekleşti suyumuz azdı ve makat geliştik ama cok guzel bir dogum oldu spinal hic can yakmadı yarım saate kızımız cıktı ve bize gülümsedi :) dünyalar bizim oldu💕 eşim bebegmizi alıp bzden once gitti malum dikişler :( gun boyu cok agrım oldu yuruyemedim hatta agladım ama :( agrı kesici işe yaradı az cok ve bugun gaz cıkısıyla tabrcu olduk kanamamızda cok az korkulcak bisey yokmus baldan tatlı bebegimizle herkese hayırlı dogumlar biz happykids e geceriz💕🤣
Zeynozeyyo Habis07 kuzum hyrlı olsn sağlıkla büyüt işallh🙏 Sütün hemen geldi mi benim de sezeryan olma durumum vardaı merak ettim
Mstfnnannesi Canım Allah evladını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sende postlardan hatırladığım kadarıyla kan sulandırıcı kullanıyodun ne zaman bıraktın ve doğumdan sonra devam ediyormusun
Habis07 Mstfnnannesi evet canm kan sulandırıcı alıyordum hala devam 0:6 yapıcaz kırk gun daha coraspşn 33 de brakdık canm b sıkıntı cıkmadı🙏 Tesekkrler😊
Habis07 Zeynozeyyo canm ssaol hemen geldi ama az geldi ıkı gundr az az gelıyor ekstra mama alıyoruz dymaz diye canm ama geliyor :) emmesi lazımmıs