Ervaduru Merhaba bugun post açmıştım gözğmdr birşeyler uöuyor diye kadın dogum a girdim tansiyon yüksek değil noeml dedi gözümdr normalde uzağı görmüyorm zaten böyle olan oldu mu
Yazmelegi_ Ervaduru gebelikte bende bulanık görme ve uzağı görememe oldu göze gittim gebelikte normalmiş gözlük verdi kullanıyorm doğumdan sonra muhtemelen geçer geçmezse gel dedi
znkara Ervaduru ben hem miyop hem astigmatım hamilelik dönemlernde miyop numaram yükseliyor malesef doğumdan sonra eski numarama geri dönüyor
nur_bebek34 Ervaduru uçuşan sinek herkeste olur ve genellikle beyaz bir duvara bakınca olur.dünya gözde uzman bir doktora sormuştum bende de aynısı var demişti tedavisi yok demisti öyle alışmaya çalış demisti.
Ervaduru Yazmelegi_ Yazmelegi_ bir gözüm 1.25 bir gözüm 175 di en son ama bir kaç gündür bulantım artık gözümün önünde bişey uçuşuyor sanki kadın dogum acil e gittim gebelşk zehirlenmesinden şüphelendi sadece onda oluyor dediler ama noemal cıktu herşey Acaba dedim bende acaba gözüm ilerledi ondan mı diye dişündüm
siyahinciii Ben hamilelikten önce de kullanıyordum gözlük şimdi de kullanıyorum sadece tek fark numaralandı ve gözlük takmadığımda acayip başım ağrıyor
Ervaduru siyahinciii alışkanlık yapıyor işte gözlük takmayınca benimde bir kaç gündür gözümde sanki bişeuler uçuşuyor doktor gebelik zehirlenmesinden şüphe etti ama öyle bişey cıkmadı bende gözden mi acaba diye düşündüm
Yazmelegi_ Ervaduru benimde gözler astigmat olmus işte numarası 1.25 olmus doktor geçer dedi muhtemelen sizinki de geçer ilerlemis olabilir
znkara Asyos34 hormonlardan kaynaklı olduğunu söylüyor doktor 8 yaşından beri gözlük kullanıyorum 14 yaşımdan sonra göz numaram durdu hep aynı kaldı 27 yaşındayım sadece hamileliğinde yarım numara büyüyor doğumdan bir süre sonra eski numaraya geri dönüyor