Mnedmrrr Merhaba anneler 13 haftalık cinsiyeti kız dedi doktor ama 16+4 de gittiğimde erkek dedi gizliyor falan da demedi sizde yaşadınız mı bu durumu erkek mi cinsiyeti🥹
NobleMom Mnedmrrr 16. haftada erkek dediyse erkektir. Ama emin olmak için ayrıntılı ultrasonu bekletin derim
Moom16 Mnedmrrr 13 de kesin mi konuşmuştu 🥹 bizde de 12+3 de kıza benziyor dedi 14 de gideceğiz cumartesi günü değişir mi acaba bi şüphelendim 🤤
arsl Mnedmrrr benimde 13 te kız dedi 18 de 2 ayrı doktor erkek dedi ayrıntılı da baktirmadan emin olmak istemiyorum
Mnedmrrr Moom16 yüksek ihtimal dedi 13 de kız diye fakat ebe arkadaş biraz daha büyüsün değişebiliyor dedi 16 da gittim erkek dedi
Elif_p Mnedmrrr evet bizim oldu 12.haftada kıza benzetti ama emin değilim dedi 16.haftada kesin erkek dedi
Mnedmrrr alakayamaydanoz ya bana da ebe arkadaşım dedi küçük daha ilerleyen haftalarda belli olur diye 16. Haftamda erkek dedi
Fifi97 Mnedmrrr kesin erkek, baba dogum tarihi anne dogum tarihi son adeti yaza bilirmisin hesaplada bakmak istiyorum
Mnedmrrr Fifi97 baba doğum tarihi: 06.1996 Anne doğum tarihi: 30. 09.1998 Son adet tarihi: 01. 01. 2023
Irmakozcan Mnedmrrr bende 12. Haftada ısrar ettim kıza benziyor dedi bakalım ilerleyen günlerde değişir mi 🤷🏻♀️