selinsmother 08.05.2023 9:13 🥹💘 Bir kaç gün önceye kadar hala normal doğum düşünen ben anneme ağda yaptırırken dayanamayarak gün almaya gittim post da açtım hatta bu konuda 😂 Sabah yatışım yapıldı sonda takıldı, damar yolu açıldı, 5 dk nst bağlandı, kanım alındı ve gittim ameliyathaneye 😂 iğne sinek ısırığı gibi bişey otururken yaptılar ameliyatta üşüyordum iyi oldu ayaklarım ısındı yattım başladılar doktorlar 5 dk sonra çekiştirmeler eşliğinde bebeğimin sesini duydum 😂 doktorlar resimler çekindi sonra sıra bana geldi bende çekindim ağlaya ağlaya 😭😭 odama çıktım bebişimde geldi 5 saat sonrada yürüyüş yaptım kendim kalkabiliyorum lavaboya gidebiliyorum gazım da çıkıyor herşey süper gidiyor şuanlık . Sütüm de hemen geldi bebeğimi saat başı emziriyorum zor uyanıyor ama uyandırıyoruz zorla . Bu arada 36+0 3223 gram, 38+0 3300 gram dendi 38+5te 3745 gram doğdu 💕 Allah herkesin yardımcısı olsun nasıl içinize siniyorsa öyle doğurun 👼🏻💕 38+4 babasıyla pozumuz ve 38+5 te gelen prensesim selinim 💕👼🏻
zeynozey selinsmother oyy hoşgeldinn miniğimmm 😍 sağlıkla büyütmek nasib olsun Allah yardımcınız olsun çok güzelll🫶🏻🫶🏻
Strawverry selinsmother oyy maşallah rabbim bu güzel pozları nasip etsin inşallah bende heyecanla bu günleri bekliyorum 😪🥰
Sila66 selinsmother sağlıkla buyutun miniği🥹🥹🤍maşallah🧿 uste olan sıyah beyaz resmı nasıl cekıyorsunuz karartma mı uyguluyoruz 🫶🏻
Strawverry selinsmother cok teşekkür ederim canım benim çok az kaldı ama böyle resimler görünce bir an önce gelsin istiyorum 🥀🌹
selinsmother Sila66 Teşekkür ederiz 🧿🥲 pencerenin önünde çekindik ters ışık olmuş oldu sonrada siyah beyaz yaptık 📷
YigitPoyrazMomm selinsmother maşallah nazar değmesin çok tatlısınız okurken duygulandim darısı bizim doğuma inşallah sabırsızlıkla bekliyorum o günü doğum hikâyeniz beni daha çok heyecanlandirdi Maşallah diyorum😊💖🙏
selinsmother YigitPoyrazMomm sağlıkla gelsin tüm yavrucaklar 🧿🥲 çok güzel bir duyguymuş pozitif düşünün lütfen gönlünüzce geçsin herşey 🧿💘