betmet2018 görselde çok silik çıktı ama canlı olarak bakınca bir tık belli oluyor? Adetim 2-3 gün gecikti
ArzuErgn betmet2018 silik bi çizgi var ama bu testler beni daha önce bi kaç kez kuruyunca yanılttı inşallah vardır bi kere de sabah ilk idrar ile erken gebelik testi ile dene derim canım
Elisanne betmet2018 Gözünüzaydın burada bazı bayanlar atıyor silik şekilde diye onların testlerini göremiyordum bile sizin ki bariz belli 🌸 Kan verin %90 çıkar 👍🏻
betmet2018 Buglem- femme Berna-1998 Deletedmom_43 Hepinize cok tesekkur ederım bılgı verdıgıniz için 8 aylık evliyim bıkaç daha test yapmıstım boyle cıkmadı daha once sağolun hepinizz
Berna-1998 Bende de aynı çıkmıştı regl ime 3 gün kala yapmıştım bende hamilesiniz bence tebrikler kan verip baktırabilirsiniz :)
Deletedmom_43 betmet2018 Eğer testin 5-10 dakikalık sonucunu çektiyseniz gebelik pozitif. Uzun süre ardından da çizgi çıkabiliyor çünkü. O zaman geçersiz.
Cico_55 betmet2018 benimkide böyleydi 15 günlük hamileymisim meğer. Çok erken olduğu için böyle silik çıkıyor