Tubanurbuseberk 36 haftalık olduk sona yaklaştık çok şükür doğum olucagını nasıl anladınız kasılmalar ağrılardan bazen ağrı oluyor ama anlayamıyorum gerçek sancımı yoksa normal ağrımı dıye tecrübesiim bu konuda ilk belemı vuruyor ağrı yoksa karın kazıklaramı
Ekut Tubanurbuseberk ben de 36+3üm ilk gebeliğim cok nadir vajinama bir agrı girip cıkıyor. Sancı nasıl bisey hiç bilmiyorum. Karnımda arada cok kasılıp geriliyor sonra rahatlıyor. Bunlar sancı degildir ama gercek sancı nasıl oluyor acaba
hunilimom Tubanurbuseberk ben ilk dogumumda hiç bişe anlamadım cunki hiç sancım açıklığım yoktu bir gece (41+2) suyum geldi öyle doğurdum 😂 ikincide hem çok hareketli hem çok kasilmali geçti onda da ağrım sancım yoktu sadece aşağıya çok baskı vardı yürürken felan cikicak gibiydi o da doktorum 39 da alltan muayene edince başladı 39+6 da gittiğim de söyledim öyle doğuma gittim gercek sanciyi anlıyorsun belden böyle yavaş yavaş başlıyor seni sürekli yoklar rahatsız eder
1anne2bebek__ Tubanurbuseberk doğumdan 2 hafta önce falan hafif ağrılarım oluyordu.adet sancısı gibi. Ama Doğumdan 1 gün önce hamile çekimine gittim 38+1 de. Fellik fellik gezdim dışarda poz verdim. Eve geldim stor perde yıkadım balkonda. Uyudum suyum nişanım gelmiş gece. Ama ne ağrı vardı ne sızı gündüz.38+2 de doğurdum zaten. Kızım çekim yapmama izin verdi sağolsun şimdi de kendi poz vermeyi sever 😀 Bende 36. Haftaya gireceğim yarın. Bunda ne olur bilmiyorum 😄
Bernnnaaaa Tubanurbuseberk o ağrı çok farklı oluyor anlıyorsun zaten 34.haftada 90a çıktı benim belden kasığa doğru inen bir ağrıydı kestiler çok şükür de 39da doğurdum
THale Tubanurbuseberk gerçek sancıyı anlamamanız mümkün değil . Hafif vurmuyor böyle bildiğin belimdeki kemiklerim kırılıyor gibiydi. Nefes kesen bir ağrı oluyor