Laviniadim Bebisannneessi prima premium care kullandım 1 yaştan sonra sleepy denedim hem pişik yaptı hemde her gece fazlaca taşma yaptı. Sleepy i bitiremeden geri primaya geçmek zorunda kaldım
Zelalzelal Bebisannneessi beklediğim bende dün acaba hangi bezi alsam diye yeni doğan ilk kızımda a101 markası kullandım sonra Migros marka bezi oda iyidi ama en beğendiğim Molfix markası oldu ve sonuna kadar da onu kullandım tabi şuan bezler çok pahalı oldu ve hem iyi pişik yapmayan sızdirmayan ve fiyat olarak da uygun olan hangisi ise araştıran varsa söylesin 🥰
Sunactn35 Bebisannneessi slepyy ablamın bebesinde tasma falan yaptı molfixe gecti çok memnun bende molfix aldım smdi
Bebisannneessi Laviniadim herkes stokla diyor ama bende pişik yapar da elimde kalır diye korkuyorum bir paket aldım denerim iyiyse devam ederiz
Laviniadim Bebisannneessi işte bebek cildi bebekten bebeğe değişiyor ama ilk hangisi ile başlarsanız cildi ona alışıyor diyordu bana herkes. O yüzden ben şöyle 1 er numara prima alıp kenara koymayı düşünüyorum yinede. Sonradan bianda almak zor olacak gibi
1nazoss Bende Molfix aldım indirimleri takip ediyorum genelde hapsiburadadan ve trendyoldan aldım daha uygun sanki .ilk kızımda molfix dışındaki bezlerde sıkıntı yaşadım diye ikinci kızımda da Molfixi tercih ettim…
kayra21 Bebisannneessi İlk 10 ay prima kullandım sonra sleppy e geçtim natural de kullanıyorum ekolojik olanınıda ben memnunum geçiş yaptığımda da sonrasında da pişik yaşamadık