Deletedmom_43 Rzgrn_Annesi133 Millet nereden para kazanacağını şaşırmış. İnanmayın merak eden doktoruna sorsun. Sabredin vakti gelince öğrenirsiniz.
Dudu1988 Rzgrn_Annesi133 eltim eltimin arkadsi benim arkds baktirdi hepsini bildi. Benide baktı ayın 20 sinde netlesck beklyrz
Rzgrn_Annesi133 beyzacmvrc bnm gördüğüm erkek veya kız diyormuş bitane sayfa net bi şekilde ondm merak ettm🤣
-rojer- Ben geçen hafta yaptırdım ama meraktan insanları bu konuda yargılamamak lazım tabiki daha sonucu bilmiyorum 16 sında gittiğimde öğreneceğim o zaman tutup tutmadıgını söylerim 🫠
-rojer- Rzgrn_Annesi133 cinsiyet belirleme melek diye bir sayfa canım söylenene göre bütün tahminleri çıkıyormuş
Rzgrn_Annesi133 beyzacmvrc canm benm küçük daha 6 haftalık bi oğlum var inşallah buda sağlıklı bi kız evladı olur anlarsan ataym🤣
beyzacmvrc Rzgrn_Annesi133 şimdiden anlamam zor 😅 geçen arkadaşım hamileydi 9 haftalık falandı heralde ultrasonu erkek kesin ddm erkek çıktı keseden tahmin ettm ama yuvarlaksa kız fasulye gibi veya muz gibiyse kese sekli erkek diyorlar ya