yesim_1738 Kizlar Anti cmv ıgM 1.34 çikti enfeksiyonmuş referans araligi 0-1 6 haftalik hamileyim dr. Avidite istedi Kayseri Şehir hastanesinde yaptiracagiz. Basina gelen varmi çok korkuyorum. Bugun kalp atisinida duymustum moralim cok bozuk.
Pamuk yesim_1738 Benimde 1.98 gelmişti cok araştırıp korkmuştum.Adivite testi yaptırdık geçmişte geçirmişim.Sonuc hep geçmişte çıkmış olarak çıkıyormuş üzülme.
Raana yesim_1738 merhaba,paylaşımınzn üzerinden yıllar geçmiş,merak ettim,süreci nasıl geçirdiniz? Ben de Kayserideym,cmv igm 1:23 çıkmış. Çok korkuyorum
yesim_1738 İnşallah dediniz gibi çikar benimde. durum önemli dedi doktor Korkutmak istemem ama dedi. Sonuç ne zaman çikar acaba sizinde tam olarak cmv igm miydi ? İgG var bir de çünkü
dilarakeskintas Ben de 7+4 haftalık hamileyim. Geçen hafta sağlık ocağında yaptırdığım testte cmv igm pozitif çıktı. Özel hastanede tekrarladık. Yine pozitif çıktı. Doktorum adivite testi istedi. Onu salı günü yaptırdım sonuç bekliyorum. Umarım sonuçlarımız iyi gelir
dilarakeskintas Antalya’dayım. Bugün kontrolüm vardı doktor test sonucumun çıktığını ve hamilelik öncesi geçirdiğimi söyledi çok şükür 🙏🏻 senin de muhtemelen öyle çıkacak üzme kendini😊
Mavisssss98 Benim başıma geldi yüksek çıkmıştı avidite testi yaptırdım sonra çok şükür temiz çıktı yalancı pozitiflik olduğunu öğrendim şimdi kızım doğdu kucağımda kötü düşünmeyin ben yalandan yere kendimi çok üzüp ağlamıştım