Neslicelik Sabah çok erken yumurta ve peynir yedim sanki dünyayı yemişgibiyim midem tuhaf acaba süt iyi gelirmi birde çok halsizlik var netapmaliyim
Yaseminkadir Laktozsuz süt öneririm diğeri mideyi alt üst yapıp gaz yapıyor gerci bana öle oluyor herkese ayni etki yapmaz belki😁💟 birde yavaş yavaş yemeyi deneyin gaz toplandı büyük ihtimalle midenize
baharclk Yaseminkadir laktozsuz dediginiz pinardan baska hangi markalarda var pinarinki vanilyali cok kotu ya
Yaseminkadir Birde badem ceviz fındık yiyorum ben biraz iyi geliyor zinde tutuyor beni 10haftaligim bnde🦄
NesrinKesergen Ben 9 haftalığım çalışıyorum gece gündüz bulantıdan duramıyorum . İştah 0 hiç bişey yiyemiyorum meyve dışında gececek inşallah
Neslicelik NesrinKesergen benim yeni sayılır 7 haftalik😊henüz midem bulamadı ve tiksinmedim ıns böyle gider sizinkidr düzelir insallah
Cancancan Bende gün içinde kuru meyve gibi atıştırmalıklardan yiyorum iyi geliyor acıkmayı beklememek gerekiyor yoksa bulantı halsizlik hiç çekilmiyor
Yaseminkadir baharclk pınar denge yaziyor beyaz yeşil olanda vanilya yok gayet rahat içimli🍼 içim,sek markalarda da laktozsuz süt var 😍