Mrry Htc123 sağlıkla sıhhatle büyütün bebeğinizi inşallah allah size bağışlasın kalıncan haftanızda oldu doğum acaba
Benanneyim Canım siğiller var mıydı nasıl normal Doğum oldu vajinada mıydı. Bendede vardı içerde çok şükür bir ay oldu geçeli doktor ilk olmaz dedi şimdi çatı muayenesi yapıcak temiz ise normal Doğum olur dedi senin de mi böyleydi
Acuka Htc123 ahh o mucızeler mahvettı bızı 🙊 anlattıkca dunu yasadım sankı kuzumda ıcımden bıse aktı gectı 😊
Acuka Htc123 bende oraya gıdıyordum bende sordugumda ılk normal doğumun zor olduğunu onun ıcın pahalı oldugunu söylediler 2. Normal doğum olsaymıs sezeryanla aynı olacakmis fiyat
Edabyksk Htc123 siğiller için yapılan test ne acaba aynısı bende de var da... nasıl bir test ki o kadar hızlı sonuç veriyor siye merak ettim açıkçası, zorunlu sezeryan olmaktan kurtulabilirim belki...
Htc123 Edabyksk valla kuzum inanki hiç bilmiyorum kan aldılar ama ben sadece normal Doğum mu sezaryen mı öğrenmek için yarım saat bekledim
Zeynozeyyo Htc123 Canım sancıların gelene kadar açılma var mıydı yoksa sancılardan sonra mı acılmn oldu
Htc123 Zeynozeyyo gece başlayan sancılarımla saat 9 10 gibi ilk muayenemde 3 cm di sonra sunni sancıyla açıldı
Hayalvemasal00 Htc123 hayırlı olsun canim. Allah uzun ömürler versin :) kac haftalik dogurdun kızını:)
seraap Htc123 canim öncellikle allah bagislasin 🙏🏻💓sigil kacinci haftada basladi sende cok muydu ve yok etmek icin doktorlar teklif etmedi mi