kalbiminpariltisi Papatyaaa__ tabi kan testinde net çıkar hayırlısı olsun hakkında inşallah, ama gebelik isteyen birisine tavsiyem günü geçmeden ne kan versin ne test yapsın çünkü adet olmak testte negatif görmek kadar insanı üzmüyor…
Papatyaaa__ kalbiminpariltisi orası öyle kendisi daha yaşamadı o tecrübeyi çocuğu yok daha o heyecana veriyorum
myangelson Papatyaaa__ ovulasyonda bazılarında belirti oluyor ama gebelik ile karışır mi onu hiç bilmiyorum kasik ağrısı mide bulantısı falan duydum da hatta bazılarında lekelenme bile yapıyor ovulasyon zamanı otekileri bilmiyorum dediğim gibi
Papatyaaa__ gl12cn34 bizimde kafamızı karıştıran o geçen ayki testlerin hiç birinde bu silik yoktu bi tek bu aykilerde var bakalım sonuç ne çıkıcak
myangelson Papatyaaa__ rica ederim bende merak ettim sonucu. Aslında devlete bile verse 2 saate çıkıyordu sonuç sadece sağlık ocağı uzun suruyordu neden hala çıkmadı acaba
arsl Papatyaaa__ boşuna hastaneyi bekliyorsunuz e nabizda çıkmıştır bence sonucu ordan baksın kuzenin
Prensesada Papatyaaa__ kuzeninizin inşallah benimki gibi değildir vardır inşallah gebelik hakkında hayırlısı olsun inşllah🤲🏼🤲🏼
Prensesada Testler yanıltabiliyor ben de bu ay 3 tane test yaptım 3üde 20dakikada silik çizgi cıktı kan verdim 0.4 cıktı
Prensesada Daha önce de yaşadım silik çizgi olayini oda ilk defa o an başıma geldi silik çizgiydi ama baya bi kırmızıydı doktora resmini atmıştım geç döllenme olabilir demişti ama sonu yine hüsrandı benim için yani bazı testler bizi üzebiliyor