Dsds 39+1 deyim. Normal d. bekliyoruz. Bugün sarı yogun kıvamlı akıntım oldu. Bısure sonrada peceteye hafif kan gelmıstı. Acaba nişan nasıl bir şey. Akıntıda kan yoktu ama sarıydı ilk defa bu sekılde gördüm. Sonrasında pecetede kan olmasıda tuhafıma gitti.
Busraakay_26 Dsds yani tam bilgim yok ama benim de geçen sarı akıntım geldi doktorum o akıntı olduğunu nişan olmadığını söyledi Ama sonradan kırmızı geldiyse takip edin sancı ya da suyunuzu
Cey53 Dsds benimde bugün başıma geldi bir kaç damla kan, ebe nişan değildir o son aylarda gelir normaldir dedi kafam çok karıştı ilk kez duydum böyle bişey
Dsds Cey53 yani benım zaten alıntı oluyodu ama bu sefer normalın fazlası ıdı bıde renk degısımk vardı. Nısan denen seyın nası olması gerekıyo daha anlamadım hıc. Sonrasında lekede olunca
Fatmaa04 Benimde pek bir bilgim yok ama eğitimlerden biliyorum nişan sarı olmaz kahverengimsi olur bazılarında daha kan gibi olur ama siz yine de kan gördüyseniz birkaç saat içinde sancınız vs olmazsa hastaneye gidin derim
Dsds Fatmaa04 anladım o zaman degıl sanırım. Normal rutın gecen sancım var oda normal zaten bıkac gune 40 haftalıgız cunku
Kbrtncy44 Benim nisanim geldiginde baslamisti dogum sezeryan olacaktim zaten dr artık gel demisti Sümüksü, yapiskan ve gercekten tıpayı andırıyordu akıntı gibi degil de daha katiydi