Nil89 whiplash mehmet bey normal doguma girmiyo zatem planli sezaryana giriyo sadece ondada 3000 ve 3500 arasi degisiklik gosteriyo fiyatlari
Nazandeniz Mihraa vatan caddesindeki Bezmialeme gittim hiçççç memnun kalmadım. Ne eşini içeriye alıyorlar ne de gerekli bilgi veriyorlar. Ordan çıkınca hemen özele gittim 😞
Nil89 Nazandeniz ben surekli gidiyorum ve esim annem aliyorlar muayemeye ama bilemem tabiki doktor farki olabilir
whiplash Nil89 normal Doğuma girmediğini bilmiyordum, ben 9+1 muayenesinde sordum Doğuma katılıyor musunuz diye, seve seve katılırım ama dur daha bunu konuşmak için çok erken dedi. Normal Doğuma girmediğinden bahsetmedi
Nil89 whiplash ben konustum kendisiyle ozellikle sordum normal doguma katilamiyorum sadece planli sezaryana katilabiliyorum demisti bana artik her hafta gidiyorum ve surekli irtibat halindeyiz ben oyle biliyorum birde dedigim gibi ebe ayse kubra hanim var ona yonlendirmisti beni ders aldik kursa falan gitmistik cok memnunum dedigim gibi.
whiplash Nil89 anladım sen normal mi yapacaksın? Bir de başından beri gittiğini yazmışsın ikili test için randevu veriyor ya 63 nolu odada bir kağıda yazıp onun için hasta kayıttan giriş yaptırmak gerekiyor mu ? Ücret ödeniyor mu sormayı unuttum ben
whiplash Nil89 Aa Mehmet bey bana hiç sormadı direk randevu verdi. Siz mi söylediniz yaptırmak istemiyorum diye