06Seyma-06 Kızlar bugün 34+0 haftalık hamile oldum. 36. Haftada çatı muayenesi yapıcam dedi doktorum. Tansiyonum olduğu için muhtemelen sezeryan diyecek. Hamilelikten önce lazere gidiyordum 2 seans pek işe yaramadı şimdi de göbeğimden dolayı ağdayı epilasyonu yapamıyorum elim yetişmiyor. Tüy dökücü VS kullanma dedi doktor da. Kendi çabamla biraz aldım ama olası erken doğumda VS de utanıyor insan açıp göstermeye. Sizce bu çok utanılacak bir durum mu ki
symozdag 06Seyma-06 canım 06Seyma-06 canım sezaryen olacaksa çatı muayenesine gerek yok, bende 37 haftalık hamileyim ağda yapıyordum artık dediğin gibi yetişemiyorum kuaföre ağdaya gitmeyi düşünüyorum bende çok utanıyorum 😂
Daisy0000 06Seyma-06 Onlar o kadar alışıktır ki,aşırı abes bir görüntü olmakdıkça emin olun normal karşılarlar. Ama tabi tarihi önceden belliyse ona göre temizleyip gidersiniz.. Ben elimle tüylerin olduğu yeri hissederek jiletliyorum, çok sıkışırsam eşimden yardım isterim
KLORAKHANIM Evett utanilacak Bir durum bence Doktorum oglen 2 de doguma alacagim seni dedi ben kosarak eve geldim oyle ya da boyle aldim sonra doguma gittimn
annesi53 06Seyma-06 bence kuaföre git yada bu hani son çıkan jilet tipleri varya onlar geç çıkarıyor ve güzel alıyor canım
ilaydacemiko 06Seyma-06 bence asla utanılacak bir durum değil. Ailemde herkes doktor inanın böyle şeyleri görmüyorlar bile orda sizin ve bebeğinizin sağlığı önemli
Hazalaskin ilaydacemiko acil bı durumda öyle tabi ama nasılsa ayıp olmaz diye de öyle gidilmemeli bence
guzelanne01_ 06Seyma-06 hiç utanma canım ben kızımda gittim ama şuan 32 haftalığım kendim alıyorum epilasyonls ayna yardımıyla Mecburen şuan maraş deprem bölgesindeyim kuaför yok şuan bulunduğum yerde
06Seyma-06 @Daisy0000 dimi ya, abes değil şükür ama hazırlıksız bir anda suyu gelip doğuma gidenler var can havliyle ile insan düşünmez tabi bende hassasım bu konuda biraz
Hazalaskin 06Seyma-06 bence ayıp temiz olmadan gitmek bana göre ama lütfen linclemeyiniz 😂 eşimden yardım alabilirsin benim eşim yardimci olurdu permatikle
06Seyma-06 @guzelanne01_ @ilaydacemiko @annesi53 @Daisy0000 bu son çıkan mor gratisteki jileti de aldım 265 TL ye ama hamilelik o kadar zor ki nefes nefese kalıyor insan kullanırken. Allah hepimize kolaylık versin bu arada. Bir arkadaşım da suyun geldi bir anda mecbur can havliyle öyle gideceksin hastaneye saçmalama doktor akşama kadar kaçtane görüyor diye teselli ediyor yinede utanıyor insan. Keşke tüysüz olsaydık:)
Hazalaskin 06Seyma-06 suyun geldiğinde koşturup gitmeye gerek yok canım 😂 süreç daha uzun suyum geldu dusumu aldım eşim vücut temizligimi yapti kahvaltı ettim makyaj yaptım öyle gittik
guzelanne01_ 06Seyma-06 jilet zor canım ya sık sık çıkar daha çok yorar Alabiliyorsan epilasyonla aynayı karşına koy almaya çalış yok olmuyor kuaföre git ,Bu durumlar utanılacak değil sürekli tedbirli olmalıyız anidende olursa yapacak bişey yok doktorlar artık bunu görmez bile olmuşlardır🫣
beyzzsenturkk 06Seyma-06 ben son haftalar maalesef esimden yardım alıyordum aynaya dahi eğilip bakamıyordum öyle bi imkanınız varsa öyle temizlenin ağdadan korktuğum için hiç ne yaptım ne gittim utanılacak bir şey yok aslında biz kasıyoruz kendimizi jiletle pıt pıt hemen alabilir esiniz ya da yakın gördüğünüz biri 🥰