Ftsasln Kızlar bugün kalça ve bel ağrım oldu . Doktorum herhangi bir leke vs yoksa korkma dedi. Çok şükür leke falan yok . Sizde yaşadınız mı ??🥺
Serpilinumudu Ftsasln yaşadım hatta ağrısından acile gittim ama doktor normal dedi sonra zamanla geçti ama halen ara ara ağrır
Esracmmm Ftsasln ya bende bel ağrısı var ama bi iş yapınca hani olur ya oturup kalkarken hissettiren öyle
Ahenq Ftsasln 12. Haftadayız bel ağrısından yürüyemiyorum bazen gözüne fark tutulmuş ya şan gibi kalıyorum yolun ortasında😂😂😂
Ftsasln Serpilinumudu ay inşallah benim de geçer. Benim çok aşırı değil hafif ağrısı var . Kimileri cinsiyetten dolayı da ağrıyor diyor. Henüz cinsiyet belli değil. Sizin cinsiyet nedir acaba ?
Ftsasln Esracmmm Benim şimdiye kadar yoktu ilk bir iki defa ağrıdı ama geçti bugün yine hafif ağrı oldu. Şuan dinleniyorum bakalım inşallah geçer 🙏🙏🥺
Ftsasln Ahenq Yaa yalnız değilim o zaman benim o kadar değil de inşallah hiçbirimizin ağrısı olmaz, sağlıkla kucağımıza alırız 🥰❤️
Ftsasln Serpilinumudu Evet canım heyecanla bekliyoruz 20 Mayıs’ta kontrole gidicez. Hem cinsiyet hem de ikili tarama testi için . Bakalım artık 😍😍