ilaydacemiko Lilyumfokimum benim de 2 gündür hareketleri az hatta o yüzden ağlayıp tansiyonumu yükselttim :) hayırlısıyla şu hafta bir geçseydi
Lilyumfokimum ilaydacemiko aynen sonlara doğru rahatlarım diyordum daha da gerildim :) hakkımızda hayırlısı olsun canım. Sağlıkla kavuşmak nasip olsun
Papatyaaaaaa Burnumageliyoduslkmsn 😂😂 Murat hocayı çok övüyorlar duydum bir kaç yerde. Ben Yüzyıla gidiyorum Ceyhun hocaya bakalım ne diyecek yarın 🥺
Burnumageliyoduslkmsn Papatyaaaaaa kaç bin TL bayılıcaksiniz,😁 yüzyılda seher çınari biliyorum çok iyi diyorlar 😁 bu arada evet Murat hoca çok başka özelde görmediğim ilgiyi samimiyeti görüyorum
Denizegeabioluyor ilaydacemiko 12 mayisdada benim dogumum var allah hepimize kolaylik versin saglikla kucaklarimiza alalim 🥰
Papatyaaaaaa Burnumageliyoduslkmsn 7000 😵💫😂 aman canım sağ olsun diyeyim 😂😂😂 Seher hocayı bende duydum ama bu aralar yokmuş galiba.
Burnumageliyoduslkmsn Papatyaaaaaa annesi rahatsızdi en son gerisini bilmiyorum canım . Ceyhun hocada cidden çok iyi işin ehli
Papatyaaaaaa Burnumageliyoduslkmsn tam bilmiyorum bende ne olduğunu. Evet Ceyhun hocadan çok memnunum. Ona güvenmesem gitmem zaten oraya.
elifcicek_07 Bana da eğer bebek gelmezse 15 Mayıs yatış verdi doktor 40 haftanın içindeyiz 39+3. Kendi gelsin istiyorum 🥺
elifcicek_07 Lilyumfokimum Dördüncüyü bulursak okey masasında doğurabiliriz. Benimde 15 mayıs hastane yatış
Lugnos01 Smootie of bende 37+3 her an gelcek gibi her gün misafir gelcek gibi evi topluyorum nedense çokta beklemeyecek gibi geliyor heyecan mutluluk korku hepsi bi arada
didemmmm1705 ilaydacemiko yaaa hayırlısı olsun benimde kısmetse 15 mayıs 😍 normal doğum için zorlanacak olmazsa sezeryan 🤲 Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin
Nurrr_33 637836mrv benimde ikiz gebelik bu ayın sonu bekliyoruz bizim canımız öyle istiyor yani daha erken de olabilir 32 haftaliğız doktorumuz 2 hafta sonra gelir bunlar diyor şimdi ayın kaçı olacak kaç haftada gelecekler diye kalbim pır pır 🤲🤲🥰🥰