Merves- Bugün doktor kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda 26. Haftaya girdik 900 gr olmuş oğluşum bende bu ay 5 kilo almışım kendime inanamadım o kadar da yemiyorum halbuki sizce normal mi bu🤭
Smlaa Merves- ben de 26 haftalık gebeyim geçen hafta gotik ben de 4 kilo almışım bana da az geldi daha çok almış gibi duruyorum karnım kocaman oldu
Merves- @Smlaa benim de karnım büyüdü baya hatta aynaya bakıyorum çok kilo almadım dedim eşime de ama 5 kiloyu duyunca şok oldum😅
papatyaseveranne Merves- bende bu haftalarda öyle oldum. O kadar kontrollü gidiyordum ki. Şok olmuştum. 5 değildi ama 3,5 falandı sanırım. Şuan 26+3üz toplam 9 kg aldm. Ben ramazan ve bayrama veriyorum o sıra aldığım kiloyu. Dikkat etmeye çalışsamda tatlılar börekler 🥹
nevzatbaskomser Merves- Ödem mi oldu acaba, suyu artırıp biraz daha dikkatli beslenmek lazım galiba ☺Yine de çok kilo aldım diye takmayın kafanıza kaç kere hamile olacağız verilir kilolar
Merves- @papatyaseveranne aman çok takmamak lazım verilir kilolar ben ilk ay çok kilo verdim 3 ay ağzıma bisey sürmedim sonra acısını çıkarttım yemenin🤣
nevzatbaskomser Merves- Bugün tartı günümdü. Ben de aldım sanıyordum bu ay dışardan yemek yedim ekmek çok yiyorum. 30 haftada 3 kilo aldım. Kendim kilolu olduğum için böyle ama, doğumdan sonra da bebekti ödemdi derken 10 kilo gitse mis gibi olur
Merves- @Smlaa bilmiyorum doktor öyle bi tepki verdiki korktum biraz daha dikkat edicem bir ara sadece poğaça ve simit aşerdim ve yedim de oh iyi yapmışım 😅
nidosh Merves- bir ayda beş fazla ama 😅😅😅dikkat et demesi normal her ay böyle olmadığı sürece sorun yok ama bence
nidosh Ben de 5. Ayımda 3,5 kilo birden almıştım ama o ay inanılmaz bir iştah artışım olmuştu. Sonradan ayda ikişer kilo almaya devam ettim 36dayım 11 kilo aldım toplam