Burnumageliyoduslkmsn Yazmelegi_ sessiz ol aramızdalarr 🤫🤫 askı yeriz buralar bize emanet gidenler geri dönsün cosariz yine🤫😁
Dilsay Burnumageliyoduslkmsn Ya siz gerçek misiniz🥹🥹🥹Off aglicam sapsal bebekler siziiii❤️❤️❤️❤️Cok cok tesekkur ederimmmm❤️Rabbim dua eden herkese kalbinden geceni nasip etsin inşallah 🥲❤️Cok duygulandim suan🥹🥹
Burnumageliyoduslkmsn Dilsay hadi ağla 😁😁😁😍😍 güzelim benim dua et nolur elifte dogursun artık de lütfen 😁 en hamile en doğurgan sensin şuan senin duan kabul olur ❣️❣️😍❣️❣️😍
Dilsay Burnumageliyoduslkmsn Hemen ediyoruummmm😂❤️Cok tesekkur ederim kuzum ya🥲❤️Rabbim en tez zamanda saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️❤️
myangelson @Dilsay canım ne yaptın nasılsın ? ben Ayetel Kürsi okudum bu arada ama buraya yazmadım postu yeni goruyorum 😅 Burnumageliyoduslkmsn
Burnumageliyoduslkmsn Dilsay maşallah maşallah ❣️❣️❣️ aklımız sendeydi çok şükür iyisiniz dimi ikinizde
myangelson Dilsay ah canım benim sağ salim kucağına aldın ya gerisi kolay artık yakında kuvozden de alıp hastaneden çıkacaksınız hiç merak etme 🤍🤍🤍🤍
Dilsay hulya1406 Burnumageliyoduslkmsn Esescimm Bebegim ultrasonda 2750 cikmisti doktorum %10-15 fark eder en fazla demisti ve oyle cikti 2660 gram dogdu kurban oldugum sadece dikis attiklarinda 10 saniye gorebildim hemen yeni dogana aldilar cigerleri tam gelismedigi icin küvöze aldilar sadece 2 dk camdan gordum henuz dokunabilmis degilim bebeğime o kadar stresli geciyor ki suan psikolojim allak bullak oldu😢