Tiiffany Kızlar Letgo’dan alıcam bebek arabasını. Ama görüyorum ki coğu tertemiz yeni ve hep ya tekerinde ya kolunda sıkıntı var bu arabaların. Sağlam satanda var. İnsan niye aldı o zaman diye düşünüyor. Sıkıntılımı bu bebek arabaları kullanan var mı?
Laviniadim Tiiffany traveller bi yaştan sonra yorucu oluyor. Ben heves edip peg perego almıştım kızım 4 aylıkken sattım. Ne bagaja sığıyordu ne katlaması kolaydı. Ağırdı bide ben il dışı çok yapıyordum uçakta tek el kapat sonra al aç resmen zulüümdü.
Feyzaclk Tiiffany traveller pratik olmuyor diye satıyolar diye biliyorum. Ben direkt kabin boy model aldım ama pusette takılıyor yani. Tek farkı hafifliği tekerlerin daha ufak olması falan. Belki traveller daha dayanıklıdır yollarda vs ama beni yoracaksa napim tekeri . Bu aldığım yağ gibi gidiyor dışarda sürmedim ama evde öyle ve aşırı hafif
Tiiffany Laviniadim Ne kadar kullanılır sımdı bu ürün. 22 aylık oglum var baston bebek arabamız var ama yeni doğan olmaz ona. Yeni doğan en fazla ne kdr kullanılır ki travelde. Digeride 13 kg traveld binebilir mi
Laviniadim Tiiffany sadece 4 ay kullandığım için bilemiyorum. Satınca mamas papas ın tek yön en hafif modelini aldım. Onu tam yatırıyodum içinede kızımı yatırıyodum kemerini takıp gezdiriyodum🙈 ne zaman oturmaya başladı o zaman kademe kademe sırtını yükselttim. O şekilde bu kışa kadar kullandım yani 3 buçuk yaşa kadar 🥰