Zeynoahm 39+4 olduk bugün. Kontrole gittim doktor bebeğin suyu sınırda eğer sınırın altına düşerse yatışını yapıp bebeği doğurtacağız dedi bu durumu yaşayan var mı korkmalı mıyım bu durumdan
thsz13 Zeynoahm yasamadım ama vakit gelmiş zaten korkmanıza gerek yok bence suyu sınırda olması bu haftada bi şey ifade etmez diye düşünüyorum 🌱
262223-- Zeynoahm haftan tamam bence korkma hastaneye git canım gözetim altında olursun normal yapacaksan açıklık beklemezler suni sancı verirler belki sezeryan yaparsanda bebeği alırlar 🌸
MalkOc Zeynoahm hep mi böyleydi acaba bugün detaylı ultrasonda bana da haftasına göre fqzla dedi ama 22+4 gnlük seker testi yaptır dedi :(
bohemianmom Zeynoahm Canım 39. Haftasın birşey olmaz su fazlalığından bebeği almaya karar verdiyse doktorun bilir tabi ama suyun fazla olması önceki haftalarda riskli diye biliyorum. Benim 28. Haftadan 32. Haftaya kadar fazlaydı. 32. Haftada normale dönmüştü. Sağlıkla al kucağına sorunsuz doğum yaptım bu arada 🫶
Zeynoahm 262223-- doktor da aynı şeyi söyledi eğer ki su sınırın altına inerse yatışın yapılır ve suni sancı ile bebek doğacak dedi
Asyacan__ Benimde 35.haftamda sınırda cıkmaya basladı suan 36+3teyiz.ssvd istiyordum normal dogum olurmu olmazmı bilmiyorum bu hafta dopplerde bakılcak, sizin haftanız baya ilerideymiş daha şanslısınız sanırım
bohemianmom MalkOc Ben çok hamur işi ve abur cubur tüketmiştim. Diyet yaptım o kadar canım. Yani diyet dediğimde hamur işi abur cubur kola vs içmedim.
duyygu53 MalkOc benimde fazlaydı 37 haftadan itibaren normale döndü şekerde çıkmamıştı ama yine tatlıdan uzak durdum çoğu zaman sebepsiz oluyormuş zaten
Zeynoahm bohemianmom su fazla demedi su içmiyor musun dedi Bebeğin suyu sınırda dedi Azalma olabilir bol su iç dedi
bohemianmom Zeynoahm Okuduğumu anlamıyorum demekki ben bende su fazla diye okudum canım. Bol bol sıvı tüketmen gerekiyor. Beslenmenin iyi olması lazım. Ara ara sık ve sulu gıdalar ile beslen.