spoilerbob Herkese merhaba bugün kontrolüm vardı 35+1 günlüğüz doktorum bebeğin aşağıda olduğunu söyledi ilk doğumum da erken olduğu için tedirgin oldum.Ancak herhangi bir tedavi veya ciğer geliştirici iğne söylemedi.Aynı durumu yaşayanlar var mı?
babysevgi spoilerbob bende 34+4 de gittim suan kontrole suan 35+4 üm bebek cok aşağıda 15 gün dinlen içinde tut dedi😂 dedim ok doktor bey . Yani 1 cocuk daha olunca ve o da kücük olunca neyi ne kdr yapabilirsin ki söylemesi kolay kücük cocuk anlıyormu o da bana muhtaç en basitinden yemek yedirmek yapmak vs . Park bahçe istiyor hergün .. öyle alışık cocuk bebekliğinden bu yana . Bana da yapmadılar herhangi bir müdahale . 1 haftayı atlattm 1 haftam kaldı . Onu atlatayım sonra artık rahatız dedi
Hiram_17 spoilerbob Bende 29 haftalığım 28+3 de bebeğin başı kanala yerleşmiş dedi açılma sancı çıkmadı bisey yapmadı takipte kalacağız dedi erken doğum riskim var zaten sizin ilk bebeğiniz kaçıncı haftada doğmuştu
spoilerbob babysevgi Alın benden de o kadar…çok geçmiş olsun size de inşallah sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza
spoilerbob Mrvctn Kafası benim de uzun süredir aşağıda ama bu sefer bebek aşağı inmiş dedi elini göğsümle göbeğim arasına koydu bak mesafe normale göre çok uzamış böyle dedi
Hiram_17 Mrvctn Kasilmalariniz çok oluyormuydu birde baskı yaptıkça rahimde ağrı oluyor benim dayanamayacağım kadar
Tubaut spoilerbob benimde 3 hafta önce karnım çok düştü baya mesafe oluştu doktorum aynı şeyleri söyledi sonrasında ama olabilir normal dedi şuan 36 yı bitireceğiz ilk bebeğim 34 de doğmuştu
Mrvctn Hiram_17 sancım hiç olmadı , sancı sandığım ağrılar oldu 2 kez ama sancı değilmiş , sancı belirli arkalıklarla girer her seferinde artar yatsan bile geçmez bebek ortada toplanır dedi doktorum, onun dısındakiler önemli değilmiş
Hiram_17 Mrvctn Bende en son gittiğimde normaldi hersey ama ic karnım darmis ondan mı bilmiyorum her harekette aşırı ağrım oluyor toplanmalarada devletteki sancı dedi sancı çıkmadı özel de de nst girdim sancı çıkmadı