hbm35 Kızlar acile gidecem eşimi bekliyorum burnum kanadı tansiyonuma baktım nabzım 148 gösterdi nefes darlığım var şimdi doktorum acile görün dedi 29. Haftamdayım eşim gelene kadar yapabileceğim bişey var mı iyi hissetmiyorum tavsiyeniz varsa yazın nolur
Aysnshn3- hbm35 tansiyon ve nabız şakaya gelmez direkt acile gidin eşinizi beklemeniz gerekiyorsa bile ambulans çağırın gidin derim. Önlem almak beklemekten iyidir bence
beyzacmvrc hbm35 bence eşin hemen gelebilcek bı konumda değilse arkadaslaein dediği gibi ambulansi ara Nabız ve tansiyon çok önemli gebelikte beklemeye gelmez
Novamomy hbm35 öncelikle sakin kal tansiyonun yüksek mi bilmiyorum onu belirtmemişsin eğer yüksek ise limonlu su iç ensene ve alnına buz koy kafan yüksekte kalsın ve hemen 112 yi ara zaman kaybetme !
Minikannesi00 hbm35 benim 9 ay boyunca nabzım 140 tı. Tansiyonum normaldi. Kalp doktoru ilaç veriyordu içmiyordum.ilaç sadece ben iyi hissedeyim diyeydi. Sizde gidip bir görünün ,doktor böyle nasıl yaşıyorsun demişti bana . Çok şükür doğuma kadar sabretmiştim.
hbm35 hbm35 kızlar teşekkür ederim hepinize , enfeksiyon ve kansızlıktan kaynaklıymış dinlenmem ve bol sıvı almam gerekiyo şimdilik antibiyotik başladım haftaya doktoruma randevum var kan ilacı başlayacam muhtemelen çok yorgun hissediyorum